اینفوگرافی| بیماری فاسیولا در کمین مردم از طریق خوردن سبزی محلی

5ed0bf5bb3328_2020-05-29_12-22
خوردن سبزی‌های محلی و فرآورده‌هایی شامل زیتون پرورده که در آنها از سبزی‌های محلی استفاده می‌شود، از دلایل ابتلا به بیماری فاسیولا است.

خوردن سبزی های محلی از دلایل ابتلا به بیماری فاسیولا است. انگل فاسیولا با شست و شوی سبزی با محلول شوینده ها از بین نمی رود‌‌ و با پختن سبزی های محلی و خشک کردن از بین می رود. این بیماری بیشتر ساکنان شمال کشور را تهدید می‌کند.

برچسب ها:

اجتماعی