ابراهیم فیاض جامعهشناس اصولگرا گفت: قبل از انقلاب سپاه دانش و سپاه بهداشت بود که خیلی تأثیر گذاشت اما الان بهیار به آنجاها بردهایم و طرف هم هیچی نمیداند. افراط و تفریط از جمله شاخصههای جهل است.
قتل رومینای سیزده ساله در تالش قلب همه مردم را به درد آورد. در پی این ماجرا شاهد اظهارات و انتقادات بسیاری بودیم اما هیچ یک از این ها تأثیری در ممانعت از تکرار این وقایع ندارد. برای این کار لازم است که نگاهی عمیق تر به موضوع انداخته با ریشه یابی آن زمینه را برای کاهش اینگونه موارد کم کنید.
ابراهیم فیاض، جامعه شناس اصولگرا تنها راه برای کاهش اینگونه مسائل را آموزش جامعه می داند. او معتقد است که اصلاح قوانین و مقررات برای افزایش بازدارندگی ممکن نیست. به گفته او وضعیت موجود ناشی از افراط و تفریط هایی اجتماعی ناشی از جهل است.
باید به جامعه آموزش داد. قبل از انقلاب سپاه دانش و سپاه بهداشت بود که خیلی تاثیر گذاشت اما الان بهیار به آنجاها برده ایم و طرف هم هیچی نمی داند.
متأسفانه کشور ما يك دوگانگي شكل گرفته است. هم تتلو داریم و هم این قصه های تندروی. افراط و تفریط از جمله شاخصه های جهل است و این جهل در کشور ما حکومت ساختاری می کند.
الان یک دنیا دختر روستایی در روستاها باقی مانده اند چون پسرها به شهرها آمده و آنجا ازدواج کرده و مانده اند. این مساله هزار مساله دیگر ایجاد می کنند. آینده این دخترها چه می شود؟ چطور اقتصاد زندگی خود را تأمین می کنند؟به خاطر زیاد بودن تعداد دختران ممکن است همین روابط آزاد در کوه و دشت رخ دهد و بعد هم شاهد همین قتل های ناموسی باشیم.
قانونی که می خواهد وضع شود باید مبنای شرعی و عرفی داشته باشد. الان بابای دختر را بکشیم، تکلیف خانواده چه می شود؟