فراکسیون امید یا فراکسیون امید بر باد ده؟

به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژه‌های خود نوشت:

احمد مازنی عضو فراکسیون امید و نماینده تهران در مجلس دهم بود که در انتخابات اخیر مجلس ترجیح داد حوزه انتخابیه خود را از تهران به گرگان تغییر دهد اما به اعتبار عملکرد نامطلوب خود و هم‌فراکسیونی‌هایش نتوانست رأی مردم گرگان را جلب کند.

وی پس از این ناکامی، به روزنامه آرمان گفته است: مردم از مجلس دهم انتظار داشتند در مسیر عقلانیت و اعتدال با دولت همسو و همراه باشد. در این مقطع زمانی مردم خواستار وحدت نیروهای معتدل و عقل‌گرا در مقابل عناصر افراطی بودند که این وحدت با ائتلاف بین اصلاح‌طلبان و اصولگرایان معتدل شکل گرفت. در چنین شرایطی مردم انتظار داشتند وعده‌هایی که در زمینه امید، آرامش و رونق اقتصادی به آنها داده شده در راستای دولت تدبیر و امید محقق شود. بنده معتقدم این عوامل نقاط قوت شکل‌گیری مجلس دهم بود.

بیشتر بخوانید:

لیست امید؛ وکیل‌الدوله‌هایی در لباس نمایندگی ملت

اعضای لیست‌ امید چه وعده‌هایی به مردم داده بودند؟

وی می‌افزاید: یکی از اتفاقات مهمی که در دوران مجلس دهم رخ داد حمله داعش و نیروهای تروریستی به مجلس بود که در تاریخ پارلمان در ایران بی‌سابقه بوده است. این اتفاق به مویی بند بود و ممکن بود سرنوشت مجلس را دگرگون کند. بدون شک اگر تروریست‌هایی که وارد مجلس شدند به جای اینکه مسیر را اشتباه بروند و وارد طبقات مجلس شوند وارد صحن و یا جایگاه خبرنگاران در بالای سر نمایندگان شده بودند ما با یک حادثه تاریخی بزرگ مواجه می‌شدیم. بنده معتقدم اگر ما آن روز به دست داعش شهید می‌شدیم امروز برای کسانی که مجلس را تخریب کرده و نسبت به مجلس دهم کم‌لطفی می‌کنند، به یک امامزاده تبدیل می‌شدیم.

مازنی در ادامه درباره مجلس جدید (یازدهم) گفته است: واقعیت این است که مجلس دهم در فضای امید شکل گرفت در حالی که مجلس یازدهم در فضای ناامیدی شکل گرفته است. هنگامی که فضای امید در کشور وجود داشته باشد مردم برای حضور در انتخابات در صف‌های طویل می‌ایستند. این در حالی است که در انتخابات مجلس یازدهم چنین اتفاقی رخ نداد.

وی گفت: اگر بخواهیم یک تابلو روی مجلس یازدهم بگذاریم باید مجلس یازدهم را مجلس اقلیت مردم نام‌گذاری کنیم و نه اکثریت. نمایندگان کنونی نماینده اکثریت مردمی نیستند که در انتخابات شرکت نکردند. مجلس یازدهم عصاره تخریب مجلس دهم است.

این اخراجی خانه ملت توضیح نداده که چگونه مجلس تشکیل نشده، می‌تواند مردم را ناامید کند؟ در مقابل، درست این است که گفته شود عملکرد بد اکثریت مجلس دهم، شأن و منزلت مجلس را در چشم مردم تنزل داد. طبعاً اگر مجلس دهم و اکثریت ائتلافی آن (مدعیان اعتدال و اصلاحات) کار درخشانی در عرصه خدمت‌گزاری و گره‌گشایی و حفظ شأن مجلس انجام داده بودند، با رأی منفی مردم به فهرست‌های چندگانه خود در انتخابات مجلس یازدهم مواجه نمی‌شدند؛ که مشخصاً خود آقای مازنی هم جزء این ائتلافیون ناکام است و نمی‌تواند کاهش مشارکت را به نفع جریان اخراجی از خانه ملت مصادره کند.

برچسب ها:

سیاسی