تبدیل آکادمی شطرنج به کارگاه تولید ماسک

به گزارش مشرق، فاطمه برقول اظهار کرد: بعد از این که مسابقات جهانی شطرنج نابینایان و کم‌بینایان که قرار بود مرداد در فرانسه برگزار شود به دلیل شیوع ویروس کرونا به مدت یکسال به تعویق افتاد، تلاش کردم تمرینات خود را نسبت به گذشته افزایش دهم و آمادگی خود را برای حضور در مسابقات از دست ندهم. در حقیقت طی ۴ ماه گذشته که اردوهای تیم ملی تعطیل شده است نه تنها تمریناتم در شطرنج کم نشده بلکه چون زمان بیشتری برای تمرین دارم، نسبت به گذشته برای حضور در مسابقات آماده‌تر هستم.

بیشتر بخوانید:

استاد بزرگ شطرنج ایران سفیر مدرسه‌سازی شد

وی که مدیریت آکادمی شطرنج در آبادان را بر عهده دارد، گفت: با شیوع ویروس کرونا در کشور و کسادی کسب و کارها، برای این که بتوانم برای خانواده‌های بی‌بضاعت و زنان سرپرست خانواده کمکی کرده باشم آکادمی شطرنج را به کارگاه تولیدی ماسک تبدیل کردم تا از این طریق علاوه بر جبران کاستی‌های این محصول برای کادر درمانی و شهروندان، از نظر درآمدزایی نیز کمک ناچیزی به خانواده‌های کم بضاعت کرده باشم.

بانوی قهرمان شطرنج کم‌بینایان آسیا همچنین درباره تمرینات خود گفت: هر چند در حال حاضر تمرینات حضوری ندارم اما با هماهنگی صورت گرفته با مربی تیم ملی مدتی است که تمرینات به صورت آنلاین آغاز شده و به طور مداوم در حال تمرین هستم. البته با شیوع ویروس کرونا نه تنها تمرینات خود را متوقف نکردم بلکه با بهره گرفتن از تجربیات اساتید برتر شطرنج مرتب تمرینات خود را در منزل پیگیری می‌کردم تا خود را برای مسابقات جهانی فرانسه و همچنین المپیاد معلولان جهان در روسیه آماده کنم. به هر صورت کرونا مانعی برای تعطیلی فعالیت‌های من در شطرنج نبود بلکه از فرصت پیش آمده سعی کردم به بهترین شکل ممکن برای آماده‌سازی خود استفاده کنم.

برقول همچنین درباره وضعیت شطرنج بانوان نابینا و کم‌بینا افزود: از سال ۹۰ تاکنون بنا به دلایل مختلفی هیچ اعزامی به مسابقات جهانی نداشتیم و قرار بود امسال به مسابقات جهانی فرانسه و معلولان جهان در روسیه اعزام شویم که به دلیل این بیماری تمام تورنمنت‌ها لغو شد. آخرین اعزام من طی چند سال گذشته مسابقات بین‌المللی ترکیه و  بازیهای پاراآسیایی جاکارتا بود که در جاکارتا موفق به کسب ۲ مدال طلا، یک نقره و یک برنز شدم و در ترکیه نیز در بخش بینایان سوم و در کم‌بینایان اول شدم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هرچند وضعیت شطرنج بانوان نابینا و کم‌بینا نسبت به گذشته بهتر شده و جایگاه خود را پیدا کرده است، اما نیاز به حمایت بیشتر دارد تا در آینده بتوانیم شطرنج نابینایان و کم‌بینایان را در جهان نیز مطرح کنیم.

برچسب ها:

ورزش