به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مجتمع گاز پارس جنوبی، کشتکار رییس کارگاه تعمیرات برق پالایشگاه ششم با اعلام این خبر گفت: PDCSیک سیستم کنترل قدرت توزیع یافته است که همه شبکه برق پالایشگاه در صفحات گرافیکی آن تجمیع شده و دسترسی و کنترل آسان و سریع به تمام نقاط آن وجود دارد.
کشتکار با اشاره به وسعت پالایشگاه ششم و گستردگی تجهیزات آن افزود: لازم است سیستم کنترلی وجود داشته باشد که بتوان از طریق آن، بصورت کاملا ایمن و با قابلیت اطمینان بالا،به همه بخشهای شبکه برق دسترسی پیدا کرد.
رییس کارگاه تعمیرات برق پالایشگاه ششم در ادامه با اشاره به اهمیتسیستم کنترل قدرت توزیع برق PDCS گفت: از مزایای بسیار مهم این سیستم تسهیل در عملیات سوئیچ زنی کلیدها از اتاق کنترل و تجمیع شبکه برق در صفحات گرافیکی و دسترسی آسان و سریع به تمام نقاط شبکه است.
این مقام مسئول با بیان اینکه پیمانکار طرح درخصوص بخش Diagnostic سامانه PDCS ، هیچ اقدامی انجام نداده است گفت: با تلاش بی وقفه همکاران، تمامی مراحل طراحی و انجام و تست این بخش به صورت کامل انجام شد و همچنین اقدامات موثری نسبت به تکمیل لاجیک Re–Starting نیز صورت پذیرفت و هماکنون درحال بهرهبرداری میباشند.
وی در ادامه عنوان کرد: به ابتکار کاشناسان تعمیرات برق پالایشگاه ششم، برنامهریزی، راهاندای و اجرای لاجیک Re-Energizing نیز با موفقیت انجام شد و خوشبختانه با اضافه شدن این بخش به سامانه PDCS و راهاندازی دیزلژنراتورها، تمامی کلیدهای Emergency به صورت خودکار برقدار شده و تغذیه اضطراری آماده سرویس میگردد و این خود گامی ارزشمند در جهت ارتقای سطح ایمنی و پایداری تولید خواهد بود.
این مقام مسئول با بیان اینکه دسترسی به تمامی پارامترهای آنالوگ و دیجیتال شبکه و تجهیزات برقی از دیگر مزایای ارزشمند این سیستم است عنوان کرد: لاجیکهای متعددی در این سیستم طراحی شدهاند که در سرویس قرار گرفتن تجهیزات برقی پس از هر توقف ناخواسته، در سریعترین زمان ممکن انجام و پالایشگاه به صورت اتوماتیک در مدار تولید قرار گیرد.
وی با اشاره به هدف استقرار این سیستم، تصریح کرد: از دیگر اهداف کلی راهاندازی این سیستم، ایمنی افراد در عملیات سوئیچ زنی و تحلیل آسان و سریع خطاها به منظور جلوگیری از بروز حوادث مشابهاست.
کشتکار با تأکید بر اهمیت امکان تحلیل وقایع و اتفاقات با استفاده از منحنیها و پارامترهای استخراج شده از این سامانه،اظهار داشت: قبل از راهاندازی این سامانه، تجهیزات برقی بصورت LOCAL و از محل تجهیز که در نقاط مختلف سایت هستند کنترل میشدند که بسیار زمان بر و خسته کننده بود اما در حال حاضر،استارت و استاپ و دریافت و ارسال اطلاعات تمام تجهیزات برقی که از CCRکنترل میشوند، از طریق شبکه PDCS هموار شده و به سادگی قابل انجام است و اپراتور از اتاق کنترل به تمام تجهیزات سایت دسترسی دارد و درصورت لزوم، به صورت اتوماتیک کنترل مینماید.
وی در پایان با قدردانی از تلاشهای مبینی و سایر کارشناسان گروه رله و حفاظت واحد تعمیرات برق پالایشگاه ششم گفت: تمامی اقدامات انجام شده در طی مدت راهاندازی این سامانه، بدون هیچ توقفی در فرایند تولید، صورت گرفته است.
انتهای پیام/