نبش قبر در برزیل برای دفن انبوه اجساد قربانیان کرونا +عکس

به گزارش مشرق، با بالاتر رفتن آمار قربانیان کرونا در برزیل و پیشی گرفتن آن از انگلیس، برای فراهم کردن جا به منظور به خاک سپردن اجساد فوتی‌ها، مسئولان برزیلی به نبش قبر روی آورده‌اند.

ببینید:

عکس/ حفر گورستان در ساحل

بنابر اعلام داشنگاه «جانز هاپکینز»، برزیل تاکنون ۴۱ هزار و ۸۲۸ فوتی را در دوران همه‌گیری کرونا به ثبت رسانده است. مقامات برزیل روز جمعه ۹۰۹ قربانی جدید را ثبت کردند. این کشور همچنین با تعداد ابتلای ۸۲۸ هزار نفر، به لحاظ موارد ابتلا هم شدیدترین بحران را در بین کشورهای آمریکایی لاتین تجربه می‌کند.

در انگلیس تا روز جمعه بعد از اضافه شدن ۲۰۲ مورد فوتی دیگر، تعداد کل تلفات این کشور اروپایی به ۴۱ هزار و ۴۸۱ نفر رسید. انگلیس همچنین ۲۹۲ هزار و ۹۵۰ مورد ابتلا را به ثبت رسانده است.

به گزارش روزنامه انگلیس «مترو»، در سائو پائولو، بزرگترین شهر برزیل اکنون به دلیل کمبود فضا، قبور کسانی که بیش از ۳ سال از فوت آن‌ها می‌گذرد، زیر و رو می‌شود و بقایای اجساد بعد از قرار گرفتن در کیسه‌های مجزا در محفظه‌های بزرگ فلزی قرار داده می‌شود. قرار است ۱۲ محفظه‌ای که برای این کار اختصاص یافته، در ۱۵ روز آینده به چندین قربستان تحویل داده شود.

در پی افزایش انتقادات از عملکرد «ژائیر بولسانورو» رئیس جمهور برزیل در مقابله با کرونا، به تازگی اعلام شد آمارهای مرتبط با این بیماری از پایگاه اینترنتی دولت برزیل حذف می‌شود. وزارت بهداشت برزیل اعلام کرد از این پس تنها آمار مبتلایان و قربانیان ۲۴ ساعت گذشته منتشر می‌شود و آمار کلی اعلام نخواهد شد. بولسانورو هم در توجیه این اقدام اعلام کرد که آمار کلی تصویر کنونی را منعکس نمی‌کند.

رئیس‌جمهور راست افراطی برزیل به دلیل رد کردن محدودیت‌های اجتماعی برای مقابله با کرونا که از سوی سازمان جهانی بهداشت توصیه شده، مورد انتقاد قرار دارد و به تازگی هم ضمن اتهام‌زنی به این سازمان و سیاسی و حزبی خواندن آن، تهدید کرد کشورش را از آن خارج خواهد کرد.

تصمیم برزیل مبنی بر حذف آمار کلی تعداد مبتلایان و قربانیان با انتقادات بسیاری از سوی خبرنگاران و اعضای کنگره این کشور مواجه شده است. کارشناسان می‌گویند انتظار می‌رود همچنان تعداد مبتلایان روند افزایشی داشته باشد و این کشور هنوز اوج بیماری را تجربه نکرده است. 

این در حالی است که بولسانورو خطرات این ویروس را دست‌کم گرفته و در ابتدا آن را در حد یک آنفلونزای معمولی دانسته بود. از زمان آغاز همه‌گیری کرونا در برزیل، دو وزیر بهداشت این کشور در مخالفت با واکنش رئیس‌جمهور، سمت خود را ترک کردند.

برزیل بعد از آمریکا، دومین کشور دارای بیشترین تعداد قربانی ناشی از «کووید-۱۹» است.

بنا بر تازه‌ترین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، تعداد کل قربانیان ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا به ۱۱۴ هزار و ۶۷۲ نفر افزایش یافت.

همچنین تا پایان روز جمعه (به وقت آمریکا) شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به دو میلیون و ۴۹ هزار و ۲۴ نفر رسید.

ثبت روزانه حدود ۲۰ هزار مبتلای جدید در آمریکا سبب شده که کارشناسان پزشکی و بهداشتی درباره «موج دوم کرونا» در ایالات متحده هشدار دهند.

برچسب ها:

جهان