بدن مردان بیشتر از زنان آنتی بادی کووید۱۹ تولید می‌کند

5ef1fdca691cc_2020-06-23_17-34
تحقیقات نشان می‎دهد حال مردان مبتلا به کووید۱۹ در مقایسه با زنان وخیم تر می‌شود وبدن آنها آنتی بادی بیشتری تولید می‌کند.

تحقیقات نشان می‌دهد مردان در مقایسه با زنان سطح بالاتری از آنتی بادی در مقابل کووید ۱۹ تولید می‌کنند.

محققان انگلیسی به عنوان بخشی از یک آزمایش بزرگ، از بهبودیافتگان کووید ۱۹ درخواست کرده‌اند تا پلاسمای خونشان را اهدا کنند تا به این ترتیب به برخی از بیماران که حال وخیمی دارند، کمک شود.

این آزمایش با هدف ارزیابی تاثیرگذاری تزریق پلاسمای اهدایی به بیمارانی انجام می‌شود که بدن آنها تلاش دارد نسبت به کووید ۱۹ واکنش نشان دهد.

به گفته سازمان NHSBT انگلیس که پلاسمای خون افراد را برای این آزمایش جمع آوری می‌کند، تحلیل جدید نشان می‌دهد بدن مردان در مقایسه با زنان آنتی بادی بیشتری در مقابله با کووید ۱۹ تولید می‌کند و به همین دلیل آنها اهدا کنندگان بهتری برای پلاسمای خون به حساب می آیند.

طبق آمار موجود در پلاسمای اهدایی ۴۳ درصد از مردان آنتی بادی به اندازه کافی برای شرکت در تحقیق وجود داشت. این در حالی است که فقط در پلاسمای اهدایی ۲۹ درصد زنان آنتی بادی کافی رصد شده بود.

پروفسور دیوید رابرتز، نائب مدیر بخش اهدای خون در این سازمان می‌گوید: ما منتظر هر فردی هستیم که علائم ویروس کرونا را در بدن خود مشاهده کرده است. ما به اهداکنندگان پلاسمای بیشتری نیاز داریم. اما در این روند به خصوص به مردان بیشتری نیاز داریم.

پلاسماهای اهدایی بررسی شده‌اند و سطح آنتی بادی موجود از پلاسمای دریافتی از مردان بیشتر بوده است. سیستم ایمنی بدن انسان با کمک گلبول‌های سفید خون با ویروس کرونا مقابله می‌کند. اگر حال بیمار وخیم‌تر شود، سیستم ایمنی بدن باید آنتی بادی بیشتری تولید کند تا ویروس را از بین ببرد.

تحقیقات ما و بسیاری پژوهش‌های دیگر در سراسر جهان نشان می‌دهد احتمال بیشتری دارد که حال مردان مبتلا به کووید ۱۹ وخیم‌تر از زنان شود. به همین دلیل آنها پس از بهبود اهدا کنندگان پلاسمای خون بهتری نسبت به زنان به حساب می آیند.

برچسب ها:

اجتماعی