ترور فرمانده مبارزه با تروریسم؛ رفوزه‌ها و شرمنده‌های یک پرونده

به گزارش مشرق، محمد ایمانی در کانال تلگرامی خود نوشت: یک سایت حامی FATF، دو سال قبل نوشته بود "چرا ما عضو FATF  نشویم و استرداد فرماندهان ارتش جنایتکار اسرائیل و بانیان آمریکایی تحریم ها علیه ایران را نخواهیم؟ چرا خودمان را از این امتیاز محروم کنیم؟ FATF را تصویب کنیم و ژنرال های اسرائیلی را تحویل بگیریم!".


دیروز دادستان تهران اعلام کرد "۳۶ نفر از افرادی که در ترور حاج قاسم مباشرت، مبادرت و آمریت داشتند، اعم از مسئولان سیاسی و نظامی آمریکا و دیگر دولت‎ها شناسایی شدند که توسط مقام قضایی برای آن‌ها دستور جلب و اعلام وضعیت قرمز از طریق اینترپل (پلیس بین الملل) صادر شده است". این درخواست کاملا روشن و قانونی بود.


اما چند ساعت بعد، برایان هوک رئیس میز اقدامات ضد ایرانی در آمریکا گفت: "ارزیابی ما این است که اینترپل در این زمینه دخالت نکرده و هشدار قرمز منتشر نخواهد کرد. اقدام ایران را جدی نگیرید". امروز یورونیوز از قول اینترپل اعلام کرد " این سازمان درخواست دادستانی ایران را جدی نمی‌گیرد".


از روحانی، ظریف، معاون حقوقی ریاست جمهوری و برخی اعضای مجمع تشخیص مصلحت،  تا تحلیل گران نشریات زنجیره ای کجا هستند که توضیح دهند چرا FATF (کارگروه مبارزه با جرائم سازمان یافته و تامین مالی تروریسم) یا اینترپل و شورای امنیت، درباره یک اقدام تروریستی آشکار موضع نمی گیرند؟


ژنرال قاسم سلیمانی شناخته شده ترین فرمانده مبارزه با تروریسم در دنیاست که سر افعی داعش و جبهه النصره را در عراق و سوریه به سنگ کوبید. او و همراهانش در حالی سبعانه توسط آمریکا ترور شدند که به دعوت دولت عراق به بغداد سفر کرده بودند.


اینترپل، تروریست های آمریکایی را تعقیب نخواهد کرد، درست به همان دلیل که در استرداد متهمان اقتصادی مانند خاوری و مرجان شیخ الاسلامی و غلامرضا منصوری، تعلل کرد.


و FATF هم پیگیر قاتلان فرمانده بزرگ مبارزه با تروریسم نخواهد شد، درست به همان دلیل که آمریکا ژنرال سلیمانی و هم رزمانش در سپاه پاسداران را دشمن می دارد.


عجب از آنها نیست. تعجب از برخی سیاسیون ماست که اول به آمریکا و انگلیس و فرانسه، و سپس سگ نگهبان آنها (FATF) اعتماد کردند و اطلاعات دادند و کشور را گرفتار خود تحریمی کردند.

برچسب ها:

سیاسی