سکوت دو سازمان در مقابل آتش سوزی زاگرس

5f06b194a7eb4_5f06b194a7eb7
نماینده استان کهگیلویه و بویر احمد، گفت: نفس های قلب زاگرس و طبیعت بکر آن به شماره افتاده در حالی که دو سازمان محیط زیست و جنگل ها ساکت مانده اند.

فرزاد آذریان، صبح پنج شنبه در سی و سومین اجلاس رسمی شورای استان ها با اشاره به اینکه دامنه های زاگرس یکی از حیاتی ترین و ارزشمندترین سرمایه های کشور به حساب می  آید، افزود: استان ما در جنوب این رشته کوه قرار گرفته و با وجود اینکه در یکی از غنی ترین زیستگاه های کشور واقع شده اما مردم این استان محرومند.

وی با اشاره به آتش سوزی های اخیر در منطقه حفاظت شده خائیز، گفت: این بحران حاصل بی تدبیری مسئولان است که بی توجه به این میراث هستند و باعث مورد چپاول و اختلاس قرار گرفتن رویشگاههایی شده  که صدها گونه های گیاهی و پناهگاه حیوانات نادر است را در خود جای داده است.

آذریان نگاه بی تفاوت مدیران کشوری که این شکوه و عظمت را درک نکرده اند دلیل نابودی این میراث گرانبها دانست و ابراز داشت: در دو سال اخیر بخش عظیمی از جنگل های زاگرسی طعمه آتش سوزی های پی در پی شده و متاسفانه مردم با دستان خالی به مصاف آتش می رفتند.

وی کمبود نیروهای محیط بان، نبود تجهیزات اطفا حریق و بالگرد امدادی را از جمله دلایل ورود خسارت گسترده به میراث طبیعی این منطقه عنوان کرد و گفت: نفس های قلب زاگرس و طبیعت بکر آن به شماره افتاده است در حالیکه دو سازمان محیط زیست و جنگل ها ساکت مانده اند.

نماینده استان کهگیلویه افزود: در حالی که حفظ محیط زیست وظیفه دولت ها است، اما دولت ها با بی مهری محیط زیست را رها کرده اند.

وی خطاب به معاون پارلمانی رئیس جمهوری، اظهار داشت: بودجه دو سازمان متولی طبیعت ۹۰۰ میلیارد تومان است و تنها ۱۰ درصد آن صرف حفاظت از میراث طبیعی می شود و از دولت و رئیس جمهور می خواهیم در بودجه این دو سازمان تجدیدنظر کنند و با استخدام نیروها توجه بیشتری به حفاظت از محیط زیست داشته باشد. 

برچسب ها:

اجتماعی