سنگین وزن‌ترین زن ایرانی درگذشت + عکس

5f0dc221b9344_2020-07-14_19-03
زن ۳۵ ساله اهل «کوخان» بخش نمشیر شهرستان بانه که با وزن ۳۵۰ کیلوگرم عنوان چاق‌ترین زن ایران را داشت، به‌دلیل بیماری قلبی درگذشت.

زن ۳۵ ساله اهل «کوخان» بخش نمشیر شهرستان بانه در استان کردستان که با وزن ۳۵۰ کیلوگرم عنوان چاق‌ترین زن ایران را داشت، به‌دلیل بیماری قلبی درگذشت. اما ماجرای فوتش همچنان حاشیه‌هایی به دنبال دارد.

محمد شاهویسی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بانه علت فوت این زن چاق ۳۵ ساله با وزن حدود ۳۵۰ کیلوگرم را ایست قلبی عنوان و این‌گونه توضیح داده که یکی از اهالی روستای «کوخان» با فوریت‌های پزشکی ۱۱۵ بانه تماس گرفته و برای انتقال این خانم به بیمارستان درخواست کمک کرده که نیروهای پایگاه اورژانس کانی سور در محل حضور یافته اما پس از گذشت ۲ ساعت به‌دلیل وزن زیاد، امکان انتقال با خودروی مرکز فوریت‌های پزشکی به بیمارستان وجود نداشت و از آتش‌نشانی درخواست کمک شد.

وی به وضعیت جسمی و وزن سنگین این بانوی بیمار اشاره کرد و افزود: قبل از انتقال بیمار ۳۵ ساله به بیمارستان، احیای قلب توسط تکنسین‌های اورژانس در محل انجام شد اما به‌دلیل چربی خون بالا، تنگی نفس شدید و مشکلات قلبی بیمار احیای قلب موفقیت‌آمیز نبود و در محل فوت کرد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بانه مدعی شد: البته پس از درخواست کمک از آتش‌نشانی و شهرداری برای اعزام آمبولانس به محل و انتقال این بیمار به بیمارستان، چندساعت طول کشید و قبل از حضور آنان، بیمار فوت کرد و پس از تلاش دو ساعته توسط آتش‌نشانان با خودرو آتش‌نشانی به بیمارستان صلاح‌الدین ایوبی منتقل و فرآیند تأیید فوت بیمار ۳۵۰ کیلوگرمی از سوی پزشکی قانونی در این بیمارستان انجام شد.

شاویسی با بیان اینکه جسد این بانوی سنگین وزن توسط ۱۵ نفر جابه‌جا و سوار بر ماشین آتش‌نشانی شد، اذعان کرد: از آنجا که امکان نگهداری جسد این زن سنگین وزن در کابین سردخانه بیمارستان این شهرستان فراهم نبود، جسد پس از تأیید پزشکی قانونی و انجام امور کفن و دفن، برای خاک‌سپاری در «سلیمان بگ» تحویل عوامل شهرداری بانه داده شد.

سالار بسطامی، رئیس آتش‌نشانی بانه نیز در واکنش به برخی اظهارات مطرح شده مبنی بر اینکه دیررسیدن خودوری آتش‌نشانی برای انتقال بانوی سنگین وزن به بیمارستان، سبب شده که این بیمار در محل فوت کند، اظهار داشت: طرح چنین شایعاتی اصلاً صحت ندارد و انجام این کار در چارچوب کاری ما نبود.

وی گفت: براساس قانون اجازه حمل بیمار زنده با ماشین آتش‌نشانی را نداریم و محل فوت بیمار (کوخان) در حوزه استحفاظی ما نبود؛ خودری آتش‌نشانی هیچ دستگاه و امکانات پزشکی نداشته ما چطور بیمار ۳۸۰ تا ۳۹۰ کیلوگرمی زنده را منتقل می‌کردیم؛ انجام عملیات احیاء این بیمار موفیت‌آمیز نبود و بیمار در محل فوت کرد.

رئیس آتش‌نشانی بانه گفت: زمانی‌که نیروهای فوریت‌های پزشکی از آتش‌نشانی درخواست کمک کرده، خودرو آتش‌نشانی معیوب بود اما همراه با خودروی دیگر کمکی خود را به محل رسانده تا جسد منتقل و به خاک سپرده شود.

از آنجا که درباره علت و شیوه مرگ این بیمار ساکن «کوخان» بانه، تناقض وجود داشته، قضاوت به خود مردم و وجدان‌های بیدار سپرده می‌شود.

برچسب ها:

اجتماعی