- اخبار بازار -
متأسفانه با وجودی که در عصر اطلاعات و تکنولوژی زندگی می کنیم، باز هم افراد زیادی هستند که فکر می کنند مرکز مشاوره خانواده، ازدواج و طلاق مخصوص کسانی است که از مشکلات روانی رنج می برند. اما تجارب تلخ و شیرین بسیاری از افراد ثابت کرده که مشاوره برای هر فرد عادی لازم و ضروری است. به طوری که حتی افراد سالم هم به آن نیاز مبرم دارند. اگر می خواهید دلیل آن را بدانید، این مطلب را تا انتها بخوانید.
چرا به مشاوره خانواده نیاز داریم؟
مشکلات خانوادگی بین زوجین و والدین با فرزندان اغلب از اشتباهات کوچک و سوءتفاهمات پیش پا افتاده آغاز می شود. در حالی که اگر از همان ابتدا آنها با یکدیگر در مورد همین مشکلات کوچک، گفتگوی دوستانه داشته باشند، همه چیز به خوبی حل می شود. اما اشتباه بسیاری از خانواده ها اینست که از گفتگو کردن طفره می روند. ترجیح اغلب مردم اینست که مشکلات خانوادگی را به حال خود رها کنند. چون تصورشان اینست که زمان همه چیز را حل می کند.
در صورتی که زمان تنها برخی از مشکلات را حل می کند. اما اختلافات به مرور زمان ممکن است پررنگ تر شود. چرا که مثل یک بیماری، کهنه و هر روز درد آن بدتر و وخیم تر از قبل می شود. به طوری که گاهی به جدایی زوجین، فرار فرزندان از خانواده و حتی به بیراهه کشاندن آنها شود.
در این بین مراجعه به دفتر مشاوره خانواده، ازدواج و طلاق می تواند سوءتفاهمات کوچک بین زن و شوهر و یا والدین با فرزندان را در همان مراحل اولیه حل و برطرف کند. بهبود روابط اعضاء خانواده، یکی از کارکردهای مفید دفتر مشاوره خانواده است.
چرا به مشاوره ازدواج نیاز داریم؟
دریافت مشاوره تخصصی برای حل مشکلات خانوادگی، ازدواج و یا طلاق موضوعی نیست که بخواهید سرسری از آن عبور کنید. اکنون تصمیم گیری برای ازدواج کار راحتی نیست. شاید بگویید در گذشته دختر و پسر بدون دریافت مشاوره با هم ازدواج می کردند و خوشبخت هم می شدند. پس امروز چه نیازی به این کار است؟
اما باید بگوییم که در گذشته ازدواج ها از طریق ارتباط فامیلی، همسایگی و یا آشنایان نزدیک بود. در نهایت گزینه های ازدواج هم کمتر بود و سطح توقعات مثل امروز نبود. از سوی دیگر میزان قشر تحصیلکرده نسبت به امروز کمتر بود. اکنون یک جوان به دلیل گستردگی روابط، گزینه های متعددی برای ازدواج در مقابل خود دارد. به همین دلیل تصمیم گیری برایش کمی سخت تر می شود.
از سوی دیگر سن ازدواج و سطح تحصیلات نسبت به چند دهه قبل تا حد زیادی بالاتر رفته است. همین موضوع بر روی تصمیم گیری دختر و پسر برای ازدواج تاثیر گذاشته است. اغلب جوانها ترجیح می دهند همسر آینده خود را از قبل به طور کامل بشناسند و سپس تصمیم عاقلانه ای بگیرند. اما این شناخت تا چه حد در موفقیت زندگی زناشویی تاثیرگذار است؟ آیا جوانها با ارتباط قبل از ازدواج به شناخت کامل و درست می رسند؟
همه زوجین بلااستثناء معتقدند تا زمانی که دو جوان زیر یک سقف نروند، قادر به شناخت کامل یکدیگر نیستند. زیرا تا قبل از ازدواج، جوانها اسیر احساسات غلیان شده هستند که قدرتی برای تصمیم گیری درست برای آنها باقی نمی گذارد. این درحالیست که مراجعه به یک دفتر مشاوره خانواده، ازدواج و طلاق می تواند به آنها در تصمیم گیری منطقی کمک زیادی کند.
چرا زوجین برای جدایی به دفتر مشاوره خانواده، ازدواج و طلاق نیاز دارند؟
طلاق از نظر بسیاری از مردم در جامعه ما، موضوعی مزموم و ناپسند است. اما گاهی طلاق، از یک زندگی سرد و بدون عاطفه خیلی بهتر است. البته اگرچه طلاق و جدایی گاهی می تواند دو زندگی را نجات دهد، اما آسیب های زیادی در پس آن وجود دارد. زنان و مردان زیادی هستند که بعد از طلاق دچار افسردگی و بیماری های روحی می شوند.
قدرت هضم جدایی برای مردان و زنان یکی از موضوعات اصلی در طلاق است. زوجینی که به هر دلیلی تصمیم به طلاق (توافقی و یا یک سویه) می گیرند، باید بتوانند بعد از جدایی به روال عادی زندگی بازگردند. این یک موضوع جدی است که توسط دفتر دفتر مشاوره خانواده، ازدواج و طلاق انجام می شود.
تاثیر مشاوره خانواده، ازدواج و طلاق در حل معضلات جامعه
همه افراد قبل از اینکه وارد جامعه شوند، ابتدا در خانواده تربیت می شوند. بخش زیادی از شخصیت ما برگرفته از آموزش ها و روش تربیتی است که پیش تر در خانواده آموخته ایم. اگر معضلات یک خانواده به حداقل برسد، تربیت افراد نیز به شکل صحیح تری انجام می شود.
جوامعی که افراد آن با بیماری های روحی، روانی و اخلاقی دست و پنجه نرم می کنند، اغلب از کنار مشکلات خانوادگی به سادگی رد شده اند. برای مثال وجود هرگونه مشکل در بین زوجین، تاثیر منفی بر روحیه فرزندان دارد. به طوری که در بزرگسالی می تواند شخصیت و سرنوشت آنها را به تحت تاثیر قرار دهد.
به همین دلیل مشاوره خانواد، ازدواج و طلاق می تواند در ارتقاء سطح سلامت روانی جامعه مؤثر واقع شود. هر جامعه ای که مشکلات خانوادگی را به حداقل برساند، ازدواج های سالم تری داشته باشد و تعداد طلاق و مشکلات بعد از آن کمتر شود، افراد سالم تری نیز خواهد داشت.
* این مطلب صرفا تبلیغاتی است و محتوای آن مورد تایید خبرگزاری تسنیم نیست.
انتهای پیام/