جریمه سنگین مالی برای نپوشیدن ماسک

5f140fd580a30_5f140fd580a33
کشورهای زیادی با ایجاد جرایم مالی برای متخلفان به کنترل پاندمی پرداخته‌اند.به عنوان نمونه آلمان جریمه ۲۵ تا ۱۰هزار یورویی برای کسانی که ماسک نمی‌پوشند و استزالیا جریمه ۱۴۰ دلاری تعیین کرده اند.

آلمان یکی از کشورهای موفق در کنترل کرونا است که علاوه بر آزمایش جمعیت زیادی از این کشور برای کنترل کرونا، قوانین سختگیرانه‌ای هم برای رعایت مسئولیت فردی توسط شهروندان تصویب کردند.

برای مثال حدود دو ماه پیش در آلمان پوشیدن ماسک در سیستم‌های حمل‌ونقل عمومی و مراکز خرید اجباری شد. در برخی از شهرهای این کشور عدم رعایت این قانون جرایم ۲۵ تا ۱۰هزار یورویی به همراه داشت. البته برخی از شهرها هم با اعلام این که به شهروندانشان اعتماد ندارند، هیچ جریمه‌ای برای این کار در نظر نگرفتند.

در مدتی هم در این کشور دور هم جمع شدن بیش از دو نفر ممنوع بود و اگر این قانون شکسته می‌شد، فرد تا ۲۵هزار یورو جریمه می‌شد. همچنین اگر این اتفاق منجر به بیماری فردی می‌شد، احتمال جریمه پنج سال زندان برای شهروند مقصر وجود داشت.

در آن دوره جریمه‌ها در این کشور از این قرار بود:

جمع شدن بیش از دو نفر: هر فرد ۲۰۰ یورو  عدم رعایت فاصله ۱.۵ متری: ۲۰۰ یورو  جمع شدن بیش از ۱۰ نفر: ۲۵هزار یورو جریمه و احتمال ۵ سال حبس  پیکنیک در فضای باز: هر فرد ۲۵۰ یورو ورود غیر مجاز به بیمارستان: ۲۰۰ یورو

جریمه‌های مشابه و سنگین‌تری هم برای باز بودن اصناف در این کشور در نظر گرفته شده بود.

همچنین در استرالیا، بنابر اعلام مقامات محلی استفاده از ماسک در بخشهایی از ایالت ویکتوریا اجباری میشود چرا که موارد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در این مناطق رو به افزایش است.

بنابر اعلام مقامات ایالت ویکتوریا، استفاده از ماسک در دو شهر ملبورن و میچل شایر (Mitchell Shire) اجباری میشود و افراد خاطی به پرداخت ۱۴۰ دلار جریمه نقدی محکوم خواهند شد.

گفته شده در روز گذشته (شنبه) ۳۶۳ مورد جدید ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در ایالت ویکتوریا گزارش شده که در مجموع تعداد مبتلایان به این بیماری در این ایالت به حدود ۵۶۹۶ مورد رسیده است.

به گزارش شبکه خبری سی ان ان، مقامات استرالیایی تاکید کردند: در حال حاضر واکسنی برای مقابله با این ویروس وجود ندارد و استفاده از ماسک راهکار ساده ای برای پیشگیری از شیوع هر چه بیشتر این ویروس است و مهار بهتر بیماری، نیازمند تغییر عادات رفتاری است.

 

برچسب ها:

اجتماعی