کاهش شدید سن ابتلا به کرونا باعث نگرانی هر چه بیشتر پزشکان شده و هشدارهای لازم برای پیشگیری را بیش از پیش به مردم گوشزد میکنند.
پوریا شجاعی فوق تخصص icu در بیمارستان امام حسین(ع) گفت: تمامی تختهای بیمارستانها اشغال شده و جراحیهای الکتیو به مراتب کاهش یافته، زیرا تمامی تختها به بیماران کرونایی اختصاص داده شده است.
او افزود: متأسفانه سن ابتلا به کرونا به شدت کاهش یافته است و جوانان و افرادیکه هیچ گونه بیماری زمینهای ندارند نیز به این بیماری مبتلا میشوند.
شجاعی گفت: طی بررسیهای اخیر در آغازین روزهای شیوع ویروس کرونا پزشکان بر این باور بودند که ذرات کرونا در هوا منتشر میشود و به دلیل سنگین بودن در فاصله یک یا دو متری از بین رفته یا نمیتواند تأثیرات خطرناکی بر روی افراد بگذارد، اما طی تحقیقات جدید توسط ۲۳۰ دانشمند برجسته جهان این ویروس میتواند در محیطهایی که جریان هوا نیست معلق مانده و افراد بسیاری را درگیر کند، لذا با توجه به اینکه در اقصی نقاط دنیا همه در جهت تولید واکسن این بیماری حاضر شدند، تنها راه حل پیشگیری بیماری کووید ۱۹ رعایت شیوه نامههای بهداشتی از جمله رعایت فاصله گذاری اجتماعی استفاده از ماسک و دستکش و شستن مکرر دستها است.