۷ نکته در مورد کیک تولد ۵۰ سالگی بهشت زهرا

5f15cf5744380_2020-07-20_21-37
تصور مردم از بهشت زهرا با مرگ و عزیزان رفته گره خورده است. تصویر بریدن کیک تولد درحالی که آن سوترک، مردم در حال خداحافظی با عزیزان‌شان هستند، قشنگ نبود.

جشن تولد ۵۰ سالگی بهشت زهرا که کیک تولدش را سیدحسن خمینی، حناچی شهردار پایتخت و سید محمود دعایی مدیرمسئول روزنامه اطلاعات، فوت کردند حسابی سروصدا کرد و شاید بتوان گفت پرسروصدا ترین جشن تولد ایران بود.

درباره این تولد می‌توان به چند نکته اشاره کرد.

۱-پیش از این هم نوشتم که بهترین سازمان ایران، بهشت زهرا است. در این اداره احتیاج به کفش آهنی ندارید و کارهای‌تان به خوبی انجام می‌شود بدون پارتی و زیر میزی! حداقل خیالتان راحت است خدای ناکرده، بعد از ۱۲۰ سال اگر از این دنیای خاکی رخت بر بستید، کارهایتان در بهشت زهرا به سامان است و به راحتی و بدون مشکل خاصی اگر خودتان نداشته باشید به خاک سپرده می‌شوید.

۲-گفته شده است مراسم جشن تولد بهانه‌ای بود تا از کسانی که در بهشت زهرا کار می‌کنند به ویژه در این روزهای کرونایی تقدیر کنند. بله، تقدیر از کارمندان و کارگران بشهت زهرا کار خوبی است اما کج سلیقگی در آن موج می‌زند. بهتر بود در زمان کرونا با توجه به توصیه‌هایی که در مورد عدم تجمع افراد داده می‌شود، ملت را دور هم جمع نمی‌کردید تا شمع تولد بهشت زهرا را فوت کنند.

شاید آنهایی که عروسی و ختم‌شان را به خاطر کرونا لغو کرده‌اند با خود بگویند کرونا فقط برای ماست و برای جشن تولد بهشت زهرا خبری از کرونا نیست؟

7 نکته در مورد کیک تولد 50 سالگی بهشت زهرا

۳-تقدیر می‌تواند روش‌های مختلفی داشته باشد که بهترین آن در این زمان، افزایش حقوق و دادن پاداش‌های درخور مادی است. بالاخره در زمانی که دلار ۲۵ هزار تومان است و طلا رسما طلا شده است، افزایش حقوق بهترین پاداش است.

۴-تصور مردم از بهشت زهرا با مرگ و عزیزان رفته گره خورده است. تصویر بریدن کیک تولد درحالی که آن سوترک، مردم در حال خداحافظی با عزیزان‌شان هستند، قشنگ نبود و حسابی مردم را متعجب کرد! این تولد در روزهایی گرفته شد که مردم غرق در مشکلات هستند و برخی با خود می‌گویند اینها را ببین که کار مردم را رها کرده‌اند و برای قبرستان جشن تولد می‌گیرند.

۵-این تصویر به همان اندازه عجیب بود که دیدن پخش کردن خرما و حلوا در یک مراسم عروسی. خرما و حلوا شیرین هستند و خوشمزه اما در فرهنگ ما جاافتاده است که از این دو خوشمزه شیرین در مراسم ختم و عزا استفاده کنند نه در شادی.

۶-کاش سازمان بهشت زهرا و شهرداری تهران به جای جشن تولد، مستندی از ۵۰ سال عمر معروف‌ترین قبرستان کشور می‌ساختند و یکی از شبکه‌های تلویزیون و کانال‌های تلگرامی آن را پخش می‌کردند تا مردم در جریان چگونه ساختن شدن آن و اینکه کدام آدم‌های معروف در آن آرمیده‌اند، مطلع می‌شدند.

۷-جشن تولد بهشت زهرا نشان داد، مشاوران در ایران چندان به کار نمی‌آیند و فقط حقوق می‌گیرند که گرفته باشند. اگر مشاوران کارآمد بودند قطعا نباید شاهد این تصاویر بودیم. البته یک اصل دیگر وجود دارد و آنهم اینکه مشاوران در ایران فقط تایید کننده نظر مدیران هستند و برای دل آنها مشورت می‌دهند نه بهتر انجام شدن کارها.

در پایان باید به این نکته اشاره کرد که ما هم ۵۰ ساله شدن یکی از موفق ترین سازمان های خدماتی کشور را تبریک می گوییم.

برچسب ها:

اجتماعی