ریس هیات مدیره انجمن صنفی صاحبان اماکن فروش و عرضه فراورده های نفتی سراسر کشور گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا تا امروز جایگاهداران جزو صف اول رعایت پروتکلها بودهاند و تمام تلاش خود را انجام میدهند.
اسدالله قلیزاده درباره وضعیت جایگاهها به لحاظ رعایت پروتکلهای بهداشتی جلوگیری از شیوع کرونا اظهار داشت: جایگاهداران علیرغم مشکلات متعدد و تنگناهای مالی تمام سعی خود را بر رعایت پروتکلهای بهداشتی معطوف کردهاند و با حمایتهای نسبی وزارت بهداشت، انجمن صنفی، نمایندگان و انجمنهای مرتبط استانی توانستهایم در حد قابل قبولی رعایت پروتکلها در جایگاههای سوخت را ارتقا دهیم.
وی گفت: هرچند یکی از اشکالات کار عدم مشورت و نظرسنجی تصمیمسازان با جایگاهداران بوده است که باعث شده تدوین راهکارها و دستورالعملها کاملا مناسب فعالیتهای جایگاهها انجام نشود، شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران به تنهایی نمیتواند در این امور طرف مشورت دولت و ستادها باشد چراکه هیچ سازمان و ارگانی مانند صنف جایگاههای سوخت به صورت تخصصی نمیتواند در تصمیمسازیهایی که مجریانش جایگاهداران هستند، به صورت تخصصی ورود کند. همچنین بدون ایجاد ابزار و زیرساخت و بستر عملیاتی نمیتوان از فعال اقتصادی انتظار معجزه داشت.
بنابراین با رصد و نظارتی که بر عملکرد جایگاهها داشتهایم و با توجه به کمبودها و مشکلات موجود، ارزیابی ما از رعایت پروتکلها در جایگاهها خوب است و دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور نیز این موضوع را تائید میکنند.
رییس انجمن صنفی جایگاهداران سراسر کشور تصریح کرد: جایگاهداران شخصا هزینههای گزافی برای تهیه دستکش صرف کردند، البته بهترین راه این است که مردم با تجهیز کامل به جایگاه مراجعه کنند و شلوغی و ترافیک مقابل جایگاهها را در نظر بگیرند.
وی ادامه داد: کارکنان جایگاهها علیرغم دمای هوای بالا از وسایل تجهیزات فردی بهداشتی استفاده میکنند و تمام تلاش خود را با استفاده از توان مالی شخصی بر کیفیت ارائه خدمات و رعایت امور بهداشتی به کار بستهاند.
ریس هیات مدیره انجمن صنفی صاحبان اماکن فروش و عرضه فرآوردههای نفتی سراسر کشور ضمن انتقاد و از کمتوجهی به خواستههای صنفی جایگاهداران گفت: اکنون که بیش از ۴ ماه از سال میگذرد هنوز حقالعمل جایگاهها اعلام نشده است، با افزایش هزینهها و کاهش درآمدها عملا ۹۰ درصد جایگاهها زیانده هستند.
وی خاطرنشان کرد: اکنون جایگاهداران نه تنها با زیان انباشته روبرو هستند، بلکه کیفیت خدمات در جایگاهها نیز ارتقا نمییابد و باعث شده نهایتا مردم بهره کافی نبرند.
قلیزاده درباره تعداد مبتلایان در جایگاهها اظهار داشت: جایگاهداران روزانه سلامتی کارکنان را رصد میکنند و انجام تست کرونا را برای فرد مشکوک انجام میدهند به طوریکه افراد مشکوک از حضور در محل جایگاه منع میشوند.