به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دویچه وله، افسردگی و اضطراب مهمترین و عمدهترین اختلال سلامت رون دانشجویان آلمانی است.
طبق گفته مؤسسه سلامت «Barmer» در آلمان، بیش از 470 هزار نفر از دانشجویان آلمانی حداقل از یک اختلال سلامت روان رنج میبرند و انتظار میروند این آمار نه تنها در شمار دانشجویان رشد کند، بلکه آنها به انواع بیشتری از اختلالات سلامت روان مبتلا شوند.
کارشناسان مؤسسه سلامت «Barmer» که حدود 8 میلیون نفر از مردم آلمان را تحت پوشش خود قرار داده است میگوید: اختلال سلامت روان میان جوانان 18 تا 24 سال، به ویژه در دانشجویان به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.
به طوریکه دادهها حکایت از آن دارد، بیش از یک چهارم دانشجویان آلمانی از دست کم یک اختلال سلامت روان مانند هراس، اضطراب و در نوع پیشرفتهتر از افسردگی رنج میبرند.
مؤسسه «Barmer» میگوید: «موارد ابتلا به بیماریهای روانی میان سالهای 2005 تا 2016 با بیش از 38 درصد رشد مواجه بوده است؛ موارد افسردگی در همین بازه زمانی 76 درصد افزایش یافته است».
این مطالعه تأکید میکند، دانشجویان سال اولی دست کم یک و نیم برابر بیش از دانشجویان سالبالاتری خود در معرض افسردگی هستند و این ریسک برای دانشجویانی که حدود 10 سال است در فضای دانشگاهی و تحصیل به سر میبرند، حدود 4 برابر بیشتر است.
کریستف، مدیر مؤسسه «Barmer» در پی انتشار این آمار گفت: «واقعیت این است که شمار دانشجویان مبتلا به اختلال سلامت روان به میزان قابل توجهی در آینده نزدیک افزایش خواهد یافت؛ به خصوص که رقابت برای تحصیل در دانشگاه بیشتر میشود و به همان اندازه نگرانی دانشجویان از شرایط مالی و شغلی خود افزایش مییابد».
کریستف «ترس از آینده» را یکی از مهمترین دلایل بروز افسردگی در دانشجویان اظهار کرد؛ ضمن اینکه دانشجویان مراجعه به روانشناس و روانپزشک را مایه شرم میدانند و همین موضوع منجر به وسیع شدن دامنه اختلال آنها میشود.
انتهای پیام/