به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، محسن حموله دبیر چهارمین جشنواره اسباببازی در مراسم اهدای جوایز به برگزیدگان چهارمین جشنواره ملی اسباببازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در مرکز آفرینشهای فرهنگی و هنری برگزار شد، اظهار کرد: بازی، تمرین زیستن، آزمودن و تجربه کردن است و در این میان، جدیترین نقش در این تمرین مهم بر عهده اسباب بازی است.
وی ادامه داد: اسباب بازی، این یگانه عنصر خیالانگیز دوران خوش کودکی در هر نسلی با شکلی متفاوت ظاهر شده و ذهن را لبریز از خاطرهها کرده است و با هر بار دیدن آن، گذشتههای تلخ و شیرین ما، مرور می شود.
حموله افزود: امروز اسباببازیها فقط برای خاطره ساختن و بازگشت به گذشته به کار نمی آیند، بلکه برای ساختن آینده خلق میشوند؛ آیندهای که یک سرزمین را خواهد ساخت؛ آینده نسلی که باید در هجوم انواع اسباببازیها با حفظ زندگی پاک و سرشار از لطافت شان، دست به انتخاب بزنند تا با آن به دنیایی پا بگذارند که نامش خلاقیت است.
وی با بیان اینکه برای داشتن جامعهای خلاق و پویا و البته با نشاط، باید دنیای اسباببازیهایمان نیز خلاق، پویا و با نشاط باشد، گفت: بدون شک اسباببازیها میتوانند آینده را بسازند و به یقین تحقق آیندهای مطمئن را میتوان همین حالا در غرفههای نمایشگاههای تخصصی دستاوردهای اسباب بازی ایرانی، نمایشگاه ترویجی بازی و اسباب بازی، برگزاری نشستها و کارگاههای پیرامون جشنوارههایی چون همین رویداد ملی رقم زد.
دبیر چهارمین جشنواره اسباببازی تصریح کرد: بیایید؛ آینده ایران را با تولید و دسترنج مردان و زنان ایرانی بسازیم؛ شما نیک می دانید که تولید داخلی در این حوزه سالهاست با مشکلات بسیار دست و پنجه نرم میکند که یکی از آن هزار، قاچاق اسباب بازی از مبادی غیر رسمی و دیگری عدم نظارت دقیق در حوزه عرضه و توزیع است.
وی افزود: مقابله با این معضلات، عزمی ملی میطلبد و باید مجموعه دستگاههای اجرایی کشور برای مراقبت از آینده و البته رونمایی شایسته از محصولات ملی دست به دست یکدیگر دهیم تا کودکان و نوجوانان مان را آمیخته به مهر و ایمان به بار بنشانیم.
حموله اضافه کرد: چهارمین جشنواره ملی اسباب بازی آغازی برای یک تمرین، تمرین زندگی است؛ تمرینی که باید با مشارکت یک ملت بزرگ و آبرومند، میدان ساختن آینده را برای چهارده میلیون کودک و نوجوان ایرانی فراهم آورد؛ ما در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بر این باوریم که این جشنواره آغاز راه است.
وی تصریح کرد: ادامه این راه به همراهی و همدلی شما جامعه نجیب تولیدکننده اسباب بازی، جامعه فرهیخته دانشگاهی، آموزگاران، هنرمندان، فرهنگیان و مهم تر از همه پدران و مادران نیاز دارد؛ ما بر این باوریم که آینده بیش از امروز و دیروزها زیباتر و بهتر خواهد بود.
انتهای پیام/