به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم آغاز همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت حفاظت محیط زیست کشور آلمان با اشاره به مزیت ساختاری کشور در حوزه انرژی گفت: در حال حاضر اولین ذخیره گاز طبیعی جهان را داریم و سومین تولید کننده گاز جهان هستیم و اگر مجموع نفت و گاز را باهم در نظر بگیریم در رتبه اول هستیم.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به ظرفیت نیروی انسانی کشور گفت: ما ۴ میلیون دانشجو درکشور داریم و تعداد مهندسان ما بعد از چین و هند و روسیه است و ظرفیت عظیم نیروی انسانی در اختیار کشور است.
وی با بیان اینکه پرداخت سوبسید در حوزه انرژی مشکل بزرگ کشور بوده است اظهار کرد: این یکی از بزرگترین مشکلات ما است و برای حل آن احتیاج به مدل و بازهای جدیدی داریم و پروژه هایی از این دست سبب درک درست از بازار انرژی میشود.
ستاری ادامه داد: ما در زمینه اقتصاد دانش بنیان بزرگترین کشور منطقه هستیم و اقتصاد ایران متنوعترین اقتصاد در خاور میانه است و این ظرفیت های بزرگ باید به سمت تشکیل استارت آپ های حوزه انرژی بروند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به ظرفیت حوزه انرژی ایران گفت: امیدواریم این پروژه راهکارهای خوبی را برای همکاری مناسب میان استارت آپ های حوزه انرژی داشته باشد و این بازار ۸۰ میلیون ایرانی و بازار کاهش سوخت و انرژی کشور بتواند مشکلات را برطرف کند.
وی اظهار کرد : امیدوارم همکاری بسیار خوب دو کشور باشد و اعلام میکنم که محکم پای شرکت ها و به دنبال ایجاد بازار مناسب هستیم.
خروج آمریکا از معاهده برجام خلاف قوانین بینالمللی است
سفیر کشور آلمان در ایران گفت: دولت آلمان و همچنین 28 کشور اروپایی پایبند به قوانین برجام خواهند ماند.
برشتولد سفیر کشور آلمان در ایران در مراسم آغاز همکاری معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و وزارت حفاظت محیط زیست کشور آلمان با اشاره به همکاریهای این برنامه اظهار کرد: پس از پایان برجام وزارت محیط زیست آلمان در ایران فعال شد و سفرهای متعددی میان دو کشور انجام گرفت که پروژه امروز هم یکی از برنامهها است.
وی با اشاره به مسئولیت وزارت حفاظت محیط زیست آلمان گفت: در راستای همکاری میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایران در کشور آلمان برنامه همکاری در حوزه انرژی شکل گرفته است.
برشتولد ادامه داد: تا سال 2021 بودجه 3.5 میلیون یورویی در نظر گرفته شده است و به دلیل اهمیت موضوع بهینه سازی انرژی کشور آلمان به دنبال انرژیهای تجدید شونده به جای انرژیهای فسیلی است.
سفیر کشور آلمان در ایران با بیان اینکه ایران قابلیت مصرف دوباره انرژی و صادرات آن را دارد اظهار کرد: کشور آلمان به دنبال کاهش 20 درصدی مصرف انرژی تا سال 2050 است و کشور ایران هم توانایی بهینهسازی انرژی و صادرات دوباره آنها را دارد.
وی درباره حضور مستمر کشور آلمان در سازمان ملل متحد اظهار کرد: تا سال 2020 کشور آلمان عضو غیر ثابت در شورای سازمان ملل خواهد داشت زیرا حفظ محیط زیست برنامه اصلی ما در این سازمان است.
برشتولد با اشاره به تحریمهای ثانویه دولت آمریکا در برابر ایران گفت: ما بر این باور هستیم که تحریم ثانویه کشور آمریکا بر خلاف قوانین بینالمللی است زیرا کشور ایران تمام وظایف خود را انجام داده است و 28 کشور اتحادیه اروپا با کشور ایران پایبند خواهند ماند.
سفیر کشور آلمان در ایران ادامه داد: هفته گذشته برنامه مثبتی را در راستای همکاری با کشور ایران داشتهایم و در این راستا برنامههای متعددی تعیین شدهاند.
وی با بیان اینکه دولت آلمان در معاهده برجام پایبند است گفت: کلام ما واضح است ما به این معاهده پایبند میمانیم و در راستای ایجاد برنامههای جدید کار میکنیم تا تشکیلاتی ایجاد شود برای برقراری امنیت مالی هر دو کشور باشد.
انتهای پیام /