ثبت رکوردهای کرونایی جدید در اروپا

به گزارش مشرق، موج دوم و گاها سوم کرونا در اروپا با سرعت زیادی جولان داده و قربانیان بیشتری می گیرد.

جدیدترین اخبار کرونا از اروپا حاکی از آن است که انستیتو رابرت کخ آلمان با توجه به شرایط حاد کرونایی تمدید قرنطینه سراسری را خواستار شد.

"لوتار ویلر"، رئیس انستیتو رابرت کخ آلمان تشدید محدودیت ها برای مهار کرونا را هم یک گزینه دانسته و این انتقاد را وارد کرد که اقداماتی که دولت حالا انجام می دهد قرنطینه کاملی نیست و استثنائاتی وجود دارد.

بیشتر بخوانید:

دومین سال همه‌گیری کرونا می‌تواند دشوارتر باشد

وی همچنین گفت قرنطینه فعلی مانند قرنطینه ای که در بهار سال گذشته اعمال شد موثر نبوده است. ویلر همچنین گفت: زندگی در آلمان به اعتقاد وی همچنان یک زندگی معمولی است.

رئیس انستیتو رابرت کخ آلمان همچنین با نگاهی به شیوع ویروس جهش یافته انگلیسی از شهروندان خواست از سفرهای غیر ضروری اجتناب کنند. وی تاکید کرد که همه آلودگی ها به ویروس های جهش یافته تا به حال از طریق مسافران به کشور انتقال داده شده است.

پیش بینی بدتر شدن شرایط کرونایی در آلمان

وی چگونگی گسترش ویروس جهش یافته انگلیسی در کشورش را قابل پیش بینی ندانسته و از احتمال بدتر شدن شرایط خبر داد.

ویلر از کشف حدود ۱۶ مورد آلودگی به ویروس جهش یافته انگلیسی و ۴ مورد آلودگی به ویروس جهش یافته آفریقایی خبر داد.

هشدار درباره کمبودها در کلینیک های آلمان

ویلر همچنین هشدار داد که بسیاری از کلینیک ها به مرزهای ظرفیت پذیرش در بخش های مراقبت های ویژه رسیده اند و بسیاری از کادر درمان به دلیل ابتلا از کار افتاده اند.

وی همچنین گفت : در پایان سال جاری میلادی ما این پاندمی را کنترل خواهیم کرد. وی از شهروندان خواست ارتباطات خود را کنترل کنند.

کاهش شدید بازده اقتصادی آلمان در سال کرونایی ۲۰۲۰

بازده اقتصادی آلمان هم در سال کرونایی ۲۰۲۰ شدیدا کاهش پیدا کرده و تولید ناخالص ملی نسبت به سال قبل از آن حدود ۵ درصد کاهش داشته است. این خبر را اداره آمار فدرال آلمان اعلام کرده است.

در بحران اقتصادی و مالی جهانی در سال ۲۰۰۹ تولید ناخالص ملی آلمان حدود ۵.۷ درصد کاهش پیدا کرده بود.

بر اساس اطلاعات اداره آمار فدرال آلمان دولت در سال ۲۰۲۰ درآمدش نسبت به هزینه ها بسیار کم تر بوده است.

افزایش مرگ و میرها در اتریش

با توجه به بحران کرونا شمار مرگ و میرها در اتریش هم افزایش چشمگیری داشته است. اداره آمار فدرال این کشور اعلام کرد که در سال ۲۰۲۰ تقریبا ۱۱ درصد انسان های بیشتری نسبت به میانگین ۵ سال قبل از آن فوت کرده اند. هم زمان انتظار زندگی در این کشور نسبت به سال ۲۰۱۹ حدود نیم سال کم تر شده است.

ثبت رکورد جدید مرگ های روزانه کرونایی در آلمان

انستیتو رابرت کخ آلمان صبح پنج شنبه از ثبت رکورد جدیدی در آمار مبتلایان روزانه خبر داده و اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته ۲۵هزار و ۱۶۴ نفر به کرونا مبتلا شده و ۱۲۴۴ نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند که از زمان وقوع بحران کرونا بی سابقه بوده است.

شاخص ابتلای جدید به ویروس کرونا به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت در عرض یک هفته نیز در آلمان به ۱۵۱.۲ رسیده است. هدف تعیین‌شده دولت این است که این شاخص به ۵۰ برسد.

با توجه به شمار بالای مبتلایان و مرگ های کرونایی در آلمان بسیاری از مقامات آلمانی تمدید قرنطینه سراسری را لازم دانسته اند.

بالا گرفتن درخواست های مقام های آلمانی برای تمدید قرنطینه سراسری

"آرمین لاشت"، نخست وزیر ایالت نوردراین- وست فالن آلمان تمدید قرنطینه سراسری تا عید پاک را بعید ندانسته است.

وی در این باره گفته است: این مسئله کاملا واضح است که شرایط بسیار بحرانی است.

وی از پرسنل بیمارستان ها و خانه های سالمندان خواست که هر چه سریع تر خو را واکسینه کنند.

"ینز اشپاهن"، وزیر بهداشت آلمان هم در سخنانی اظهار داشت که انتظارندارد در ماه آینده میلادی همه محدودیت ها برای مهار کرونا لغو شود.

وی گفته است: آلمان در هفته های آینده دورانی سخت را در پیش روی خود دارد که در آن باید ارتباطات انسانی کاهش پیدا کند..

وزیر بهداشت آلمان تاکید کرد: ما هنوز به محدودیت ها نیاز داریم و اینکه این محدودیت ها در چه اندازه ای و با چه وسعتی باید وجود داشته باشد را باید در گفتگوها با نخست وزیران ایالات فدرال آلمان مورد ارزیابی قرار دهیم.

اشپاهن تاکید کرد : از نظر من یک مسئله کاملا واضح است و آن این است که در اول فوریه لغو مجدد همه محدودیت ها امکان پذیر نخواهد بود، این ویروس همچنان حاضر است و سیستم بهداشت و درمان همچنان تحت فشار قرار دارد.

وی با تاکید بر اینکه این وضعیت حدود دو تا سه ماه آینده ادامه خواهد داشت گفت: بعد از آن واکسیناسیون به صورت مرحله به مرحله شرایط متفاوت واقعی ایجاد می کند.

وی از شهروندان خواست در هفته های آینده هم ارتباطات را کاهش داده و با کاهش تماس ها شرایط برای این ویروس را دشوار کنند..

وزیر بهداشت آلمان همچنین تاکید کرد: ما در حال حاضر ۵ هزار بیمار بستری در بخش های مراقبت های ویژه و حدود هزار مرگ کرونایی روزانه را داریم. با توجه به شیوع ویروس های جهش یافته انگلیسی و آفریقای جنوبی باید از طریق محدودیت های سفر از گسترش انواع مسری این ویروس جلوگیری کنیم. باید همه اقدامات لازم انجام شود تا اطمینان حاصل شود که این جهش ها در آلمان بسیار کم ثبت می شود.

وی روز گذشته در یک بیانیه دولتی اعلام کرد : ما ماه هاست در یک وضعیت استثنائی دائمی قرار داریم. حدود یک سال است که تنها با این بیماری همه گیر و عواقب سخت و دشوار آن روبرو هستیم. هرگز تصمیم گیری و انتخاب گزینه ها تا این اندازه سخت و دشوار نبوده است

مرکل: هفته ها و ماه های آینده سخت ترین دوران کرونا است

معاون سخنگوی دولت آلمان هم اعلام کرده که به اعتقاد صدر اعظم هفته ها و ماه های آینده سخت ترین دوران در بحران کرونا خواهد بود. به گفته وی مرکل چندین بار این مسئله را آشکار کرده است

به اعتقاد مرکل واکسیناسیون شرایط بهتری را ایجاد می کند؛ اما شرایط در بیمارستان ها نشان می دهد که اوضاع تا چه اندازه جدی است.

"آنگلا مرکل" با توجه به شمار بالای مبتلایان و مرگ های کرونایی تشکیل شدن زودتر از موعد نشست با نخست وزیران ایالات آلمان که برای ۲۵ ژنویه مقرر شده را خواستار شده است.

ثبت رکورد جدید مبتلایان روزانه در اسپانیا

در اسپانیا هم شمار مبتلایان روزانه رکورد جدیدی به دست آورده است. وزارت بهداشت اسپانیا شب گذشته با ۳۸۸۶۹ مورد ابتلا به کرونا در عرض ۲۴ ساعت بالاترین رکورد مبتلایان روزانه در این کشور از زمان شیوع کرونا را ثبت کرد.

قرنطینه سراسری جدیدی در پرتغال اعمال می شود

پرتغال هم برای مهار کرونا از روز جمعه قرنطینه سراسری جدیدی را در این کشور اعمال می کند. نخست وزیر پرتغال با تاکید بر اینکه پاندمی کرونا به خطرناک ترین مرحله خود رسیده است از همه شهروندان خواست در خانه بمانند.

تشدید اقدامات ضد کرونایی در سوئیس

سوئیس هم برای مهار کرونا اقدامات ضد کرونایی را تشدید و تقویت می کند

کمک های کرونایی اروپا دولت ایتالیا را به پرتگاه سقوط کشاند

حزب "ایتالیا زنده باد" در دولت ائتلافی ایتالیا در پی بالا گرفتن مناقشات بر سر بسته اقتصادی کمکی کرونایی در دولت ائتلافی وزرای خود را از دولت خارج کرد تا در بحبوحه کرونا بحران سیاسی جدیدی را برای دولت "جوزپه کونته" ایجاد کند.

"ماتئو رنتزی"، رهبر حزب " ایتالیا زنده باد" شب گذشته به حمایت خود از دولت ائتلافی خاتمه داده و دو تن از وزرای خود را از کابینه خارج کرد.

به این ترتیب "جوزپه کونته"، نخست وزیر ایتالیا که می خواست با یک برنامه اقتصادی کلان بر بحران اقتصادی غلبه کند حالا دولت ائتلافی اش از هم پاشیده است.

با خروج ماتئو رنتزی و وزرایش از ائتلاف کابینه، کونته اکثریت خود را در پارلمان از دست داد.

حزب " ایتالیا زنده باد" انتقاد شدیدی به بسته کمکی کرونایی دولت که بخش عمده آن از صندوق کمک اتحادیه اروپا تامین مالی می شود وارد کرده است.

ثبت رکورد جدید مرگ های کرونایی روزانه در انگلیس

نهادهای بهداشتی انگلیس هم از ثبت رکورد جدیدی در آمار مرگ‌های روزانه کرونایی خبر دادند و روز گذشته اعلام کردند که در ۲۴ ساعت ۱۵۶۴ نفر در این کشور در اثر ابتلا به این بیماری جان داده‌اند

آخرین رکورد بالای مرگ های کرونایی روزانه در انگلیس در ۸ ژانویه با ۱۳۲۵ مرگ در ۲۴ ساعت ثبت شده بود.

بر اساس آمارهای اعلام شده در ۲۴ ساعت گذشته ۴۷۵۲۵ نفر دیگر هم در انگلیس به این بیماری همه گیر مبتلا شده اند.

انگلیس با وجود اینکه اولین کشور غربی است که طرح واکسیناسیون سراسری علیه کرونا را به مرحله اجرا در آورده اما با توجه به شیوع نوع جهش یافته جدید کرونا در این کشور در روزهای اخیر با افزایش چشمگیر شمار مبتلایان و مرگ های کرونایی مواجه شده است

پاپ فرانسیس هم علیه کرونا واکسینه شد

پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک های جهان هم واکسن کرونا را دریافت کرد. وی به عنوان اولین افرادی بود که در طرح واکسیناسیون سراسری در واتیکان شرکت کرد.

تمدید قرنطینه کرونایی در دانمارک

قرنطینه کرونایی در دانمارک هم تا ۷ فوریه تمدید شد. این خبر را وزیر بهداشت دانمارک شب گذشته دریک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد.

جدیدترین آمار مبتلایان به کرونا در کشورهای مهم اروپایی

بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در انگلیس ۳۲۱۱۵۷۶ نفر به کرونا مبتلا شده و ۸۴۷۶۷ نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

در فرانسه هم تا به حال ۲۸۳۰۴۴۲ نفر به کرونا مبتلا شده و ۶۹۰۳۱ نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

بر اساس جدیدترین آمارها در ایتالیا هم تا به حال ۲۳۱۹۰۳۶ نفر به کرونا مبتلا شده و ۸۰۳۲۶ نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

در اسپانیا هم تا به حال ۲۱۷۶۰۸۹ نفر به کرونا مبتلا شده و ۵۲۸۷۸ نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

بر اساس جدیدترین آمارها در آلمان هم تا به حال ۱۹۸۴۴۹۲ نفر به کرونا مبتلا شده و ۴۴۴۵۱ نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

برچسب ها:

جهان