نتیجه آزمایش ویروس کرونا در بستنی مثبت شد

6003ed57d4f1c_6003ed57d4f21
در پی شناسایی ویروس کرونا در شماری از بستنی‌های تولیدی شمال چین، مقامات رسمی هزاران کارتن بستنی را که احتمال آلودگی آن‌ها وجود داشت، توقیف کردند.

این بستنی‌ها تولید شرکت موادغذایی «داکیائودائو» تیان‌جین هستند و مقامات شهر شمالی تیان‌جین اکنون در حال ردگیری افرادی هستند که گمان می‌رود با این فراورده‌ها سروکار داشته‌اند.

پس از آن که همین هفته شرکت داکیائودائو تیان‌جین سه نمونه از بستنی‌های خود را برای مرکزی در شهرداری ارسال کرد و جواب آزمایش کرونای همگی آن‌ها مثبت شد، تمامی محصولات این شرکت مهروموم و جداسازی شدند. طبق تحقیقات همه‌گیری‌شناسی، این شرکت با استفاده از موادخام از جمله شیر خشک وارداتی از نیوزلند و گرد آب‌پنیر وارداتی از اوکراین، این بستنی‌ها را تولید کرده بود.

شرکت داکیائودائو تیان‌جین همچنین اعلام کرده است که یک هزار و ۶۶۲ کارمند خود را در وضعیت قرنطینه و آزمایش اسید نوکلیک قرار داده است. تاکنون جواب آزمایش کرونای ۷۰۰ نفر از این افراد منفی بوده و نتیجه آزمایش ۹۶۲ نفر بقیه هنوز مشخص نشده است.

دکتر استفن گریفین، ویروس‌شناس دانشگاه لیدز، می‌گوید که این ماجرا نباید باعث «هراس عمومی» شود و احتمالا موردی استثنائی است که شاید از یک فرد انتقال یافته باشد.

او در مصاحبه با شبکه تلویزیونی اسکای‌نیوز گفت: احتمالاً نباید از این بابت هراسان شویم که مبادا هر ذره بستنی‌ موجود، به ویروس کرونا آلوده شده باشد. احتمال دارد که این ماجرا بر اثر بروز مشکلی در کارخانه و ناشی از عدم رعایت بهداشت در این مرکز تولیدی باشد.

به گزارش ایندیپندنت، دکتر گریفین افزود که بستنی را در دمای پایین نگه‌داری می‌کنند و با توجه به آن که حاوی چربی است، ویروس می‌تواند در آن زنده بماند.

برچسب ها:

اجتماعی