چند درصد مردم توصیه می‌کنند رئیسی کاندیدای انتخابات شود؟

به گزارش مشرق، پایگاه خبری و تحلیلی جهان نیوز تلاش خواهد کرد، برخی اخبار و تحلیل های که در رسانه‌ها به هر دلیلی پرداخته نشده را برای مخاطبین خود منتشر کند. یازدهمین شماره بولتن جهان نیوز را در ادامه می‌خوانید:

چند درصد مردم توصیه می‌کنند رئیسی کاندیدای انتخابات شود

عمده نظرسنجی ها صورت گرفته درباره انتخابات ریاست جمهوری تمرکز ویژه‌ای بر میزان محبوبیت و آرای منفی کاندیداها دارد. عموما از مردم پرسیده می‌شود که به کدامیک از کاندیدهای احتمالی رای می‌دهند و یا رای نمی‌خواهند بدهند. اما یک نظرسنجی متفاوت اخیرا صورت گرفته که یکی از سوالات اساسی آن این بوده که خود مردم چه فرد و شخصیتی را توصیه می کنند که کاندیدا انتخابات ریاست جمهوری شود. افراد شرکت‌کننده در این نظرسنجی متفاوت در پاسخ به این که توصیه می‌کنید کدام شخصیت کاندیدای ریاست جمهوری شود ۴۶ درصد آیت الله رئیسی را نام برده‌اند که بالاترین میزان در میان کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری بوده است. ابراهیم رئیسی در نظرسنجی‌های اخیر نیز همواره در صدر چهره های محبوب مردم قرار گرفته و میزان محبوبیت وی تا ۷۰ درصد نیز ذکر شده است.

بیشتر بخوانید:

آقای رییسی! مسئولان طاقت ندارند؛ یواش‌تر برادر

راهبردهای ۷ گانه اصلاح‌طلبان برای ورود به انتخابات

با بررسی روندهای رسانه‌ای و تبلیغاتی؛ عمده راهبردهای جریان اصلاحات در آستانه ورود به انتخابات به قرار ذیل است:

یک: اولین راهبرد تمرکز بر روی طبقات متوسط جامعه ، زنان و اهل سنت است.

 دو: حمله به قالیباف و مجلس یازدهم، دومین راهبرد اصلاح‌طلبان را تشکیل می‌دهد.

سه: موج‌سواری و حاشیه‌سازی در برخی پروندهای قضایی راهبرد سوم اصلاح طلبان است.

چهار: راهبرد چهارم جریان اصلاحات، متکثر نشان دادن جبهه نیروهای انقلاب و برجسته سازی شکاف بین نیروهای انقلاب است.

پنجم: حمله به شورای نگهبان و تحت فشار قرار دادن این نهاد مهم انتخاباتی، راهبرد پنجم اصلاح‌طلبان است.

شش: راهبرد ششم اصلاح‌طلبان شبهه افکنی درباره ورود نظامیان به انتخابات و شبهه‌پردازی درباره نظامی‌گری در سیاست خواهد بود.

هفت: راهبرد هفتم اصلاح طلبان نیز تلاش برای غیریت‌سازی و دور نشان دادن خود از کارنامه حسن روحانی و مقصر نشان دادن دیگر نهادها به عنوان عامل شرایط فعلی اقتصادی و معیشتی مردم است.

اکران فیلم‌های مسئله‌دار در جشنواره فجر؟!

بر اساس کسب اخبار خبرنگار جهان نیوز، با توجه به شرایط کرونایی امسال فیلم‌های که سال گذشته موفق به اکران نشده و مجوز نگرفته بودند امسال از فضای کرونا استفاده کرده و فرم جشنواره پر کرده اند. برخی از فعالین فرهنگی ابراز نگرانی می کنند که با توجه نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری و ماه‌های پایانی دولت تدبیر و امید برخی از سیاسیون تلاش کنند تا این فیلم‌های  مسئله‌دار در جشنواره فجر اکران شود.

برچسب ها:

سیاسی