آمار ابتلای کرونا در ۶ استان در حال افزایش است

600c37988efee_2021-01-23_18-20
در پی تجمعات و مسافرت های اخیر رئیس کل سازمان نظام پزشکی نسبت به روند صعودی آمار مراجعان بیماران مبتلا به کرونا چه به صورت سرپایی و چه به صورت بستری در ۶ استان هشدار دارد.

محمدرضا ظفرقندی روز شنبه افزود:: شواهد از افزایش نگران کننده تعداد مبتلایان و مراجعان برای دریافت خدمات درمانی پس از تجمعات و سفرهای اخیر حکایت دارد که این موضوع بخصوص در 6 استان به صورت مشهود دیده شده است و این موضوه موجب نگرانی جدی است. به هر صورت بعد از برگزاری تجمعات شاهد افزایش آمارها هستیم و این نشانگر آن است که باید نظارت بیشتری بر اجرای دستورالعمل‌ها وجود داشته باشد.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی باتاکید بر رعایت دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های ابلاغی گفت: نباید این تصور که دوران سخت کرونا را پشت سر گذاشته ایم و وضعیت خوب شده است به مردم القا شود. واقعیت این است که هر بار به مردم این تصویر که اوضاع خوب شده است ارائه می شود شاهد کاهش رعایت توصیه ها و مجددا افزایش آمارها هستیم.

ظفرقندی گفت: نکته مهم در حال حاضر توجه به تامین واکسن از طرق ممکن و در سریعترین زمان است چرا که واکسن است که می تواند چرخه بیماری را قطع کند و زنجیره انتقال را در موارد متعدد دچار گسست کند. ما در سازمان نظام پزشکی برآن هستیم که از تمام توان خود و همه همکاران و توان بخش خصوصی استفاده کنیم تا همان طور که رئیس جمهوری فرمودند از هر راه ممکن واکسن معتبر و مجاز را هر چه سریعتر به کشور وارد کنیم.

تاکنون یک میلیون و ۳۶۷ هزار و ۳۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۵۷ هزار و ۲۹۴ نفر رسیده است.

ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

بیماری کووید ۱۹ بر اساس آمار رسمی کشورها تاکنون بیش از ۹۸ میلیون نفر را در دنیا مبتلا کرده و بیش از دو میلیون و ۱۰۰ هزار نفر نیز بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند. ایران از نظر تعداد تلفات کرونا وبدون در نظر گرفتن نسبت جمعیت، نهمین کشور دنیاست. تعداد فوت کرونا در آمریکا، برزیل، هند، مکزیک، ایتالیا، انگلیس، فرانسه و روسیه بیش از ایران بوده است.

ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی وچشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف می‌شوند.

جهش ویروس کرونا در انگلستان و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر آن شده، نگرانی‌های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.

برچسب ها:

اجتماعی