چند سوال از محمود واعظی درباره میثم نصیری احمد آبادی

سرویس سیاست مشرق - محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور در حاشیه نشست هیأت وزیران که پیش از ظهر امروز برگزار شد، در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سؤالی پیرامون میثم نصیری احمدآبادی رئیس مرکز پولشویی وزارت اقتصاد پاسخ داد: موضوع احمد آبادی را دیروز پیگیری کردم، مهاجرت نبوده ومن چنین چیزی نشنیدم و بحث ویزا بوده، برخی‌ها به هر دلیلی با برجام مخالف هستند و تمام کسانی را که برای برجام زحمت می‌کشند را چیزهایی در موردشان می‌گویند. ایشان کسی هست که انصافا خیلی در مساله پولشویی زحمت کشیدند.

وی ادامه داد: ایشان در دوران طیب‌نیا استعفا داده بود اما چون مدیر بسیار خوبی است با استعفای ایشان مخالفت شد و در زمان آقای کرباسیان و دژپسند استعفا داده که مخالفت شده بود. خود وی از دو سال پیش به دلیل فشارهایی که بوده می‌خواست یک بخش دیگر برود اما حالا که چنین اتفاقی افتاده ما به عنوان دولت و آقای دژپسند حتما باید از ایشان حمایت کنند مگر اینکه اطلاعات دقیقی وجود داشته باشد.

درباره میثم نصیری احمدآبادی بیشتر بدانید:

مسؤول مذاکره با FATF به دنبال اقامت در آمریکا و کانادا/ آیا «خاوری ۲» هم در راه است؟

مذاکره کننده ارشد ایران با FATF ممنوع الخروج شد

فیلم/ مسئول ایرانی که خواستار اقامت آمریکا شد!

با توجه به اینکه واعظی تلاش نصیری احمدآبادی برای تهیه ویزای آمریکا را تأیید کرده است، سؤالاتی به وجود می‌آید که نیاز است ایشان و یا وزیر اقتصاد به آن‌ها پاسخ دهند.

۱- آیا میثم نصیری احمد آبادی با اطلاع دولت یا وزارت اقتصاد به دنبال ویزای آمریکا بوده است؟ (هرچند از توضیحات واعظی به نظر می‌رسد دولت و سایر مقامات حامی وی نیز امروز از این موضوع اطلاع یافته‌اند)

۲- اگر بدون اطلاع دولت و مافوق خود عمل کرده است، آیا شخصی که به دنبال أخذ ویزای آمریکا بود، صلاحیت ریاست و خدمت در مرکز مهمی همچون مبارزه با پولشویی را دارد؟

۳- اگر با اجازه و هماهنگی با دولت به دنبال أخذ ویزا بوده است، دولت دقیقا برای چه هدفی به ایشان اجازه چنین اقدامی را داده است؟

۴- اگر تصور کنیم که تلاش نصیری احمدآبادی با هماهنگی دولت بوده است، آیا دولت به دنبال فرستادن این شخص به عنوان نفوذی در آمریکا بوده یا هدف دیگری پشت این موضوع وجود دارد؟

۵- اگر مسئله تلاش نصیری برای أخذ ویزا از آمریکا بدون اطلاع و هماهنگی با دولت بوده است، چرا جنابعالی با تأیید این موضوع، باز هم از چنین فردی حمایت می‌کنید؟

۶- چه نهادی متوجه تلاش نصیری برای أخذ ویزا و خروج از کشور شده است و دولت چه زمانی متوجه این مسئله شد؟

۷- اولین اقدام دولت بعد از کسب اطلاع از تلاش نصیری برای أخذ ویزا، منجر به چه اقدامی شده است؟

۸- نهادهای امنیتی تحت نظر دولت، دقیقا برای نظارت بر افراد و مسؤولانی که در نقاط حساس نظام در حال فعالیت هستند، چه اقداماتی انجامی می‌دهند؟

۹- بنا بر اظهارات جنابعالی و حمایت قاطع از نصیری، پس چرا چنین شخصی ممنوع الخروج شده است؟

۱۰- اقدام نصیری برای أخذ ویزای آمریکا آن هم در زمانی که آمریکا دشمن محسوب می‌شود، با چه هدفی صورت پذیرفته است؟

مشرق آماده است پاسخ‌های قانع‌کننده محمود واعظی برای افکار عمومی را انعکاس دهد.

برچسب ها:

سیاسی