به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، مهرعلی حق گویان، مدیرکل امور حرفه آموزی و کاریابی کمیته امداد گفت: در صورت اشتغال مددجویان تحت حمایت کمیته امداد در بنگاههای اقتصادی، کارفرمایان این بنگاهها از بستههای تشویقی از جمله، حق بیمه سهم کارفرما، تسهیلات کارفرمایی و حق الزحمه کاریابی بهره مند میشوند.
وی ادامه داد: برای جذب مددجویان تحت حمایت این نهاد برای اشتغال در بنگاههای اقتصادی، ارتباط با کار فرمایان و صاحبان صنایع که درسطح شهرکهای صنعتی فعالیت میکنند در دستور کار این اداره کل قرار دارد.
مدیرکل امور حرفه آموزی و کاریابی کمیته امداد افزود: با اجرای برنامه کاریابی برای مددجویان این نهاد، در شش ماهه نخست سال جاری زمینه برقراری ارتباط مستقیم هفت هزار و ۷۵۴ مددجوی تحت حمایت با کارفرمایان شهرکهای صنعتی و سایر مراکز و مؤسسات کاریابی که نیازمند نیروی کار هستند، فراهم شده است.
حق گویان از ارائه آموزشهای فنی و حرفهای برای ۶۹ هزار و ۴۹۶ نفر از مددجویان تحت حمایت این نهاد در شش ماهه نخست امسال خبر داد و بیان کرد : این آموزشها که با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و ...ارایه میشود، به منظور خلق مهارت و توانایی برای احراز شغل و یا افزایش مهارت اولیه برای ایجاد اشتغال و یا بکارگیری مددجویان انجام میشود.
مدیرکل امور حرفه آموزی و کاریابی کمیته امداد از برگزاری آموزشهای «پایدار سازی و توسعه» برای ۳۲ هزار و ۷۳۳ مددجو تحت حمایت این نهاد خبر داد و افزود: این آموزشها با هدف ارتقای سطح دانش فنی و افزایش بازدهی و توسعه نگرشها و تواناییهای مجریان طرحهای اشتغال انجام میشود.
وی مجموع اعتبار اختصاص یافته در سال جاری برای آموزش مددجویان تحت حمایت را ۴۱ میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: از این میزان اعتبار برای شش ماهه نخست امسال حدود، ۱۷ میلیارد تومان اختصاص یافته است.
حق گویان خاطر نشان کرد: مدت زمان دورهها با توجه به استاندارد و نوع دوره برای هر آموزش متغیر بوده که به صورت گروهی و انفرادی در داخل و خارج از سازمان برگزار میشود.
مدیرکل امور حرفه آموزی و کاریابی کمیته امداد بیان کرد: بعد از پایان دورههای آموزشی، مددجویان از طریق کاریابی یا از طریق دریافت تسهیلات مشغول به کار میشوند و تا زمان اشتغال نظارت بر کار مددجویان وجود دارد.
انتهای پیام/