رئیس کمیسیون امنیت ملی از بررسی نظرات کارگروه مشورتی CFT با حضور سخنگوی شورای نگهبان در روز سه شنبه خبر داد.
حشمت الله فلاحتپیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتوگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به بررسی لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT)، گفت: کارگروه مشورتی CFT روز دوشنبه به مدت پنج ساعت برگزار شد.
وی افزود: همچنین کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس روز سه شنبه با حضور کدخدایی قائم مقام شورای نگهبان جلسه تشکیل خواهد داد و پس از بررسی پیشنهادات، نظر نهایی ارائه میشود.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تاکید کرد: کارگروه مشورتی CFT نظراتش را ارائه کرده است، اما هر کدام از اعضای کمیسیون امنیت ملی میتوانند پیشنهاداتشان را مطرح کنند، همچنین قرار است نظرات کارگروه ذکر شده در کمیسیون امنیت ملی به رای گذاشته شود.
ضرورت احضار سفیر دانمارک در پی برگزاری همایش یک گروهک تروریستی
وی همچنین با انتقاد از حمایت دولت دانمارک برای برگزاری همایش توسط یک گروهک تروریستی، اظهار کرد: جمهوری اسلامی باید اقدامات متقابلی انجام داده و اسناد جنایات این گروه تروریستی را به سازمانهای بین المللی ارائه دهد.
رئیس کمیسیون امنیت ملی افزود: اعتراض ایران علیه این اقدامات دانمارک باید به صورت چند جانبه و شامل احضار سفیر و ارسال یاداشت رسمی به دولت دانمارک باشد، همچنین باید شکایتی در این مورد تنظیم و به سازمان ملل متحد ارائه شود. اینکه این گروه تروریستی به راحتی اجتماع برگزار کند، پذیرفتنی نیست.
فلاحت پیشه ادامه داد: این اقدام دولت دانمارک و اتهاماتی که پیشتر به ما وارد کردند، در واقع چراغ سبزی از سوی آنها به دولت آمریکاست؛ آنها باید بدانند که این اقدامات به جایگاه ملیشان آسیب میزند، گرچه جایگاه کشور دانمارک چندان برجسته نیست، در هر صورت امیدوارم جمهوری اسلامی اعتراض خود را از طریق سازمانهای بین المللی و اتحادیه اروپا پیگیری کند.
دولت توجهی به توسعه زیرساخت های کرمانشاه ندارد
نماینده کرمانشاه همچنین با اشاره به زلزله شب گذشته استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: دولت باید به در قالب توجهات بودجه ای، تفویض اختیارات و افزایش امکانات نگاه ویژهای به کرمانشاه داشته باشد. سازههایی که در زلزله پارسال صدمات کمتری دیده بودند در حادثه دیشب آسیبهای زیادی را متحمل شدند.
وی ادامه داد: اگر دولت سال گذشته و پیش از وقوع مرز را باز میکرد، مردم شهرهایی مثل سرپل ذهاب، قصر شیرین، اسلام آباد غرب و دالاهو میتوانستند وضعیت مالی خود را بهبود داده و زندگی خود را احیا کنند. پس از وقوع زلزله دولت قول داد برای بازگشایی مرز خسروی تلاش خود را به کار بگیرد اما این اقدام عملی نشد.
فلاحت پیشه ادامه داد: معتقدم دولتمردان توجهی به زیرساختهای توسعهای کرمانشاه به ویژه غرب این استان نمیکنند، به عنوان مثال یک سال است که برای ایجاد امکانات لازم در پایانه ۱۵ هکتاری پایانه پرویز خان وعده میدهند، اما آن را عملیاتی نمیکنند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی در بخش دیگری از صحبت هایش با اشاره به سفر برخی از مسئولان کشور از جمله معاون وزیر خارجه و رئیس سازمان انرژی اتمی به بروکسل برای شرکت سمینار و گفتگو با برخی از مقامات اتحادیه اروپا خاطر نشان کرد: این نشستها سالیانه و در چارچوب دیپلماسی عمومی ایران در حوزه هستهای صورت میگیرد، آقای صفاری نطنزی هم به عنوان نماینده کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در این سفر حضور دارد و مواضع مجلس را در قالب سخنرانی بیان میکند.
انتهای پیام/