برنامه‌ریزی برای اطمینان‌بخشی مردم از بازگشت ثروت‌های اخلالگران اقتصادی

وزیر کشور ضمن اشاره به گزارشی که از سوی نماینده قوه قضائیه در ستاد در خصوص روند جدی برخورد این قوه با مفاسد اقتصادی ارائه شد، خواستار برنامه ریزی و اقدمات مؤثر رسانه‌ای قوه قضائیه برای اطمینان مردم از بازگشت ثروت‌های چپاول شده از سوی اخلالگران اقتصادی شد.
اقدامات موثر رسانه‌ای برای جلب اطمینان مردم از بازگشت ثروت‌های اخلالگران اقتصادیبه گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، هفتمین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور پیش از ظهر دوشنبه پنجم آذرماه به ریاست رحمانی فضلی وزیر کشور و با حضور اعضای ستاد، در محل وزارت کشور برگزار شد.

وزیر کشور ­در هفتمین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور، بر اهمیت صیانت از آرامش جامعه و ارتقاء معیشت مردم تأکید کرد.

در این جلسه اخبار مهم حوزه اقتصادی بررسی و همچنین گزارش دو کارگروه تخصصی ارائه و سپس، تصمیمات لازم، متناسب با آخرین شرایط رسانه‌ای کشور گرفته شد.

وزیر کشور در پایان این جلسه، با تبریک مجدد عید فرخنده میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق علیه السلام، از تلاش‌های همه اعضا و همکاری‌های دستگاه‌های مختلف اجرائی و اطلاع رسانی و از جمله رسانه‌های رسمی و رسانه‌های اجتماعی قدردانی کرد.

رئیس ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی، ضمن اشاره به گزارش اجمالی ارائه شده در جلسه در خصوص آسیب شناسی روند اطلاع رسانی از طرح‌ها و خدمات بسیار مهمی که در جریان سفر رئیس جمهور و سایر اعضای دولت افتتاح می‌شود، بر لزوم پیگیری و حتی مستند سازی این طرح‌ها از سوی دستگاه‌های متولی و همچنین همکاری جدی با صدا و سیما در روند تولید و پخش این برنامه‌ها تأکید کرد.

رحمانی فضلی خاطرنشان کرد: روند اطلاع رسانی و تبلیغات طرح‌های به ثمر نشسته و در حال اجرا بایستی به گونه‌ای باشد که ضمن اهتمام پیوسته به انعکاس واقعی اقدامات، مردم به عنوان مخاطبان اصلی این خدمات، آثار و دستاورد‌های اقدامات بخش‌های مختلف اجرایی را به صورت عینی لمس و درک کنند.

وزیر کشور با اشاره به ارائه گزارش‌های رسانه‌ای مثبتی که در خصوص روند بارندگی‌های پائیز در کشور، پروژه‌های افتتاح شده در بخش کشاورزی در خوزستان و همچنین گزارش روند موفق تأمین و ورود کالا‌های اساسی و همچنین نهاده‌های تولید به کشور، از تقویت این روند‌های رسانه‌ای ابراز رضایت کرد و در عین حال مجدداً بر تقویت روند نظارت مؤثر بر شبکه توزیع برای مقابله با نوسان قیمت کالا‌ها برای مصرف کننده نهائی و همچنین استمرار برنامه ریزی‌ها برای اطمینان خاطر از عدم بروز هرگونه احساس کمبود کالا در دو ماه پایانی سال تأکید کرد.

رحمانی فضلی همچنین با توجه به گزارش ارائه شده در ستاد در خصوص لغو برخی مقررات مانع از شکل گیری ساختار‌های منضبط و قابل مدیریت در روند تولید و توزیع کالا و خدمات در کشور گفت: بایستی از سیاست گذاری‌های مانع از شکل گیری صحیح یک نظام زنجیره ارزش در کشور چه دربخش تولید و چه در بخش توزیع، اجتناب کرد.

وی در همین زمینه بر ضرورت حمایت رسانه‌ای از برنامه ریزی با رویکرد زنجیره‌ای کردن توزیع البته با تأکید بر زنجیره سازی افقی و نه عمودی فعالان بخش توزیع کالا در کشور تأکید کرد.

وزیر کشور ضمن اشاره به گزارشی که از سوی نماینده قوه قضائیه در ستاد در خصوص روند جدی برخورد این قوه با مفاسد اقتصادی ارائه شد، خواستار برنامه ریزی و اقدمات مؤثر رسانه‌ای قوه قضائیه برای اطمینان مردم از بازگشت ثروت‌های چپاول شده از سوی اخلالگران اقتصادی شد تا نتیجه اقدامات قوه قضائیه از منظر اقتصادی و انعکاس رسانه‌ای آن برای مردم ملموس باشد.

در این جلسه ستاد، وزیر کشور مجدداً بر تشکیل مستمر و منضبط جلسات کارگروه‌های تخصصی ستاد بخصوص کارگروه اقتصادی تأکید کرد.
 
در هفتمین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور، همچنین گزارشی از روند حمل و نقل کالا در مبادی جنوبی کشور ارائه و تصمیمات مقتضی در خصوص چگونگی اطلاع رسانی بموقع و مؤثر آن اتخاذ شد.
 
انتهای پیام/
برچسب ها:

سیاسی