به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد در مراسم رونمایی از سامانه طرح پایش که صبح امروز در دانشگاه علوم تحقیقات برگزار شد گفت: آنچه در سامانه پایش پژوهش تحت نظر است تنها بررسی چالشها نیست بلکه ایجاد شبکه تحقیق است و این سرمایه دانشگاه آزاد محسوب میشود.
رئیس دانشگاه آزاد درباره برنامه های پژوهشی گفت: ۸۲ رشته علمی و ۹۲۴ برنامه پژوهشی در سامانه وجود دارد و حدود ۶ هزار برنامه تدوین شده است.
وی با اشاره به دستاوردهای ایران گفت: حضرت آقا فرموده اند که همه امور باید سازمان یافته باشند و تحقیق هم باید سامان یافته انجام شود.
طهرانچی با اشاره به تحقیق سامان یافته ادامه داد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند تحقیق باید سامان یافته باشد و این سامانه در راستای سامان دادن به تحقیقات است و همچنین در این برنامه ارتباط صنعت و دانش پیش بینی شده است.
رئیس دانشگاه آزاد با بیان اینکه از بیست سال گذشته تا به امروز تعداد دانشجویان ما افزایش پیدا کردهاند گفت: این افتخار ما است که کشور ایران رتبه ۵ در رشد آموزش عالی بوده است و بودن در این رتبه نیازمند فعالیت در حوزه پژوهشی است.
وی خطاب به مسئولان هشدار داد و گفت : اکنون تمام کشورهای منطقه درحال فعالیت روی آموزش عالی و به دنبال افزایش آن هستند.
طهرانچی درباره اقتصاد دانش بنیان اظهار کرد : حرکت امروز در راستای تحقیق و تجاری سازی محصولات و ایده دانشجویان برای رسیدن به اقتصاد دانش بنیان است .
رئیس دانشگاه آزاد با اشاره به اهمیت پژوهش دانشجویان گفت: تمام تلاش خودرا روی امتحان جامع دکتری گذشته ایم و در تحصیلات تکمیلی فعالیت پژوهشی انجام نمیشود و شکستن این موضوع و نگاه اصل است.
طهرانچی اظهار داشت : سالانه ۴۰۰ هزار واحد کار پژوهشی انجام میشود اما نتیجه آن چه میشود؟ ما به دنبال کنترل این موضوع هستیم و طرح پایش هم بر پایان نامه و هم بر رساله است.
رئیس دانشگاه آزاد با اشاره به شورای راهبری گفت: در هر برنامه مدیری وجود دارد و ساختار پژوهشی را شکل میدهد، برنامه های مختلفی را برای مدیریت دانش فرهنگ تدوین میکند و برای هر ۴۰ برنامه شورای راهبری وجود دارد.
وی با بیان اینکه گرفتن شهریه امر دوم است گفت: داده علنی عامل گرداننده دانشگاه است و با فروختن آنها باید درآمد به دست بیاوریم.
طهرانچی با اشاره به سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اظهار کرد: در شهرهای ایران بازارهای مختلفی وجود دارد و این محل اکنون به عنوان سراهای نوآوری شناخته میشوند و پژوهش به فناوری و نوآوری مربوط است.
انتهای پیام/