به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، اسکندر مؤمنی، دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در دیدار با معاونان، مدیران و کارکنان ستاد مبارزه با مواد مخدر، تقارن هفته بسیج و هفته وحدت را گرامیداشت و گفت: هفته بسیج یادآور دلاوریها و رشادتهای مردانی است که امنیت و آرامش امروزمان، مرهون فداکاری و جانفشانیهای این عزیزان است.
وی افزود: امام خمینی(ره) ، رهبر کبیر انقلاب، برای اداره کشور و ادامه حیات انقلاب، راهبردها و طراحیهای داشتند و اینگونه نبود که بدون برنامه، رژیم شاهنشاهی سرنگون و بعد انقلاب حفظ شود، بلکه ایشان برای استمرار انقلاب، نهادها و ساختارهای مختلفی را طراحی کردند که یکی از آنها، تشکیل بسیج بود.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر بیان داشت: بسیج فرمول دفاع همه جانبه از انقلاب است و به فرموده رهبر معظم انقلاب بسیج مختص یک عرصه نیست، بلکه برای همه عرصههاست و در راه اعتلای کشور و جامعه تلاش میکند.
مؤمنی با اشاره به آغاز جنگ تحمیلی از سوی صدام، اظهار کرد: زمانی که صدام، فرمان نهایی تجاوز به کشورمان را صادر کرد، در کمال نخوت و غرور گفت "امروز ما گردشی در ایران خواهیم داشت و خوزستان را جدا و به عراق متصل میکنیم و انقلاب اسلامی ایران را دو هفتهای ساقط میکنیم". محاسبات مادی نیز نشان میداد که در آن زمان، قدرت و توان دفاعی و تهاجمی عراق با ایران قابل مقایسه نبود و پیروز میدان، کشور عراق است.
وی ادامه داد: عراق با استفاده از عنصر غافلگیری در ابتدای جنگ، موفق شد بخشهایی از خاک ایران از جمله شهر خرمشهر را اشغال کند اما کشورمان توانست در همان روزهای ابتدایی جنگ، با استفاده از «قدرت رهبری» و «بسیج و روحیه ایثار و شهادتطلبی مردم»، بیشتر مناطق اشغالی از جمله خرمشهر را آزاد کند و منجر به عقبنشینی سنگر به سنگر دشمن بعثی شود.
این مقام مسئول در ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه همواره شاهد حضور همهجانبه مردم در تمام صحنههای نظام اسلامی بودهایم، گفت: حضور گسترده مردم در راهپیمایی مراسم 13 آبان، صحنه تحریم را کاملاً عوض کرد. ترامپ با اقدامات روانی و با استفاده از رسانههای جهانی بارها وعده داد که در 13 آبان، تحریمهای اصلی علیه ایران را اجرایی میکند اما حضور موثر و عظیم مردم در آن راهپیمایی، باعث خنثی شدن توطئههای ترامپ شد و حتی شاهد بودیم که قیمت سکه و ارز نیز در سراشیبی سقوط قرار گرفت.
مؤمنی اظهار امیدواری کرد که در مراسم راهپیمایی 22 بهمن امسال، شاهد حضور منسجمتر و گستردهتر مردم طی ۴ دهه گذشته باشیم تا جواب محکمی به دشمنان و مخالفان داخلی و خارجی انقلاب اسلامی بدهیم.
وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران علی رغم وجود تحریمهای دشمنان، با اقتدار رو به جلو حرکت میکند و توطئه دشمنان را خنثی خواهد کرد.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای والامقام دفاع مقدس، مدافعین حرم و شهدای مبارزه با مواد مخدر بر دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران تاکید کرد و گفت: این عزیزان در دفاع از حرمین و مقابله با دشمنان، رشادتها و تلاشهای جهادی بسیاری داشتهاند و اگر نبود آن فداکاریها، قطعاً جمهوری اسلامی ایران آرامش کنونی را احساس نمیکرد.
مؤمنی به اولویتهای ستاد مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و افزود: اهمیت حوزه مواد مخدر و مبارزه با آن بر کسی پوشیده نیست. رهبر معظم انقلاب در جلسه اخیری که با موضوع «آسیبها اجتماعی» برگزار شد، توصیهها و تاکیدات بسیاری را در حوزه مبارزه با قاچاق مواد مخدر و اعتیاد داشتند و رییس جمهور نیز رهنمودهایی را در این حوزه بیان کردند.
وی اظهار داشت: منشأ بسیاری از آسیبها و جرایم، مواد مخدر است و نزدیک به 70 درصد زندانیان کشور به واسطه جرایم مرتبط با مواد مخدر در زندان به سر میبرند، همچنین 40 درصد جرایم به صورت مستقیم به دلیل مواد مخدر است و 55 درصد طلاقها به دلیل اعتیاد به موادمخدر رخ میدهد، لذا باید برای رسیدن به اهداف ستاد تلاش بیشتری کرد و کارهای بزرگی را انجام داد.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر بیان داشت: نیروهای مقابلهای کشور اعم از نیروی انتظامی، سپاه، بسیج و وزارت اطلاعات، مجاهدتهای بسیاری را در حوزه مقابله با مواد مخدر انجام دادهاند و طی 4 دهه گذشته، نزدیک به 4 هزار نفر در راه مبارزه با مواد مخدر به شهادت رسیدهاند.
مؤمنی افزود: شرایط جغرافیایی کشور به گونهای است که در کنار کشور افغانستان قرار گرفتهایم که تولید مواد مخدر در آن، به ده هزار تن تولید رسیده است، رقمی که تا دو دهه گذشته، حدود 200 تن بود. از طرفی، سادهترین و ارزانترین مسیر قاچاقچیان برای ترانزیت مواد مخدر به اروپا، ایران است؛ لذا منطق به ما حکم میکند که در کنار اقدامات مقابلهای، برنامههای فرهنگی و پیشگیری را هم انجام دهیم و از همه ظرفیتهای فرهنگی در این امر، استفاده کنیم.
وی با اشاره به ترجمه آیه 32 سوره مائده مبنی بر اینکه نجات یک انسان، نجات جامعه بشریت است، گفت: یک معتاد، ابتدا خانواده و سپس جامعه را به مواد مخدر آلوده میکند؛ بنابراین پیشگیری از اعتیاد یک فرد، جامعهای را از بلای اعتیاد می رهاند.
دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر به اولویت نخست و کوتاه مدت ستاد مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و افزود: ساماندهی معتادان متجاهر و انتقال آنان به مراکز درمانی مربوطه، از اهمیت خاصی برای ما برخوردار است؛ چرا که هر چقدر هم در این حوزه تلاش کنیم اما مردم، یک معتاد را در خیابان و پارکی ببینند، به گزارشهای ما توجهی نخواهند کرد.
مؤمنی بر انجام امورات ستاد مبارزه با مواد مخدر براساس تعامل و هماهنگی با سازمانهای دیگر تاکید کرد و گفت: حدود 90 درصد برنامههای ستاد، بینبخشی و تعاملی است و باید هر برنامهای را که انجام میدهیم، نگاهمان به همراهی و مشارکت چند سازمان دیگر هم باشد.
انتهای پیام/