وجود ۱۷ میلیون بازمانده از تحصیل در کشور بعد از دوره ابتدایی

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، سید حسن الحسینی مدیر اسبق آموزش از راه دور در مراسم سالروز تأسیس آموزش از راه دور اظهار کرد: آموزش از راه دور بنا بود یک فرصت در اختیار آموزش و پرورش باشد؛ آموزش نوینی بود که در کشور ایران برای اولین بار در منطقه اقدام شد. 

وی با بیان اینکه قرار نبود آموزش از راه دور در حد آموزش‌های کتاب پایه باقی بماند، افزود: قرار بود سه روش برای آموزش از راه دور اجرا شود که شامل آموزش کتاب پایه، آموزش الکترونیکی و تلویزیون پایه بود.

الحسینی ادامه داد: در زمانی که بنده فعالیت را آغاز کردم تعداد دانش‌آموزان آموزش از راه دور به حدود ۴۰۰ هزار دانش‌آموز رسید که اکنون تعداد دانش‌آموزان به ۱۷۰ هزار نفر رسیدند. البته یک دلیلش این است که هنوز نتوانستیم آموزش الکترونیکی را به طور کامل راه‌اندازی کنیم.

وی با تأکید بر آموزش بازماندگان از تحصیل گفت: باید آموزش و پرورش، بازماندگان از تحصیل را جزو وظایف خود تلقی کند و اینکه که این عدد تا ۱۸ سال باشد، درست نیست؛ حتی قانون اهداف و وظایف آموزش و پرورش هم سن نگذاشته است. 

مدیر اسبق آموزش از راه دور ادامه داد: آموزش الکترونیکی باید جدی گرفته شود و تکنولوژیکی‌ترین و با کیفیت‌ترین مدارس کشور باید آموزش از راه دور باشد. 

وی تصریح کرد: وجود ۱۷ میلیون بازمانده از تحصیل در کشور مورد شرمساری است و نباید این تعداد باشد؛ منظور از افراد بازمانده از تحصیل این است که بعد از دوره ابتدایی و در سال‌های متفاوت ترک تحصیل کرده‌اند.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی