طرز تهیه اکبر جوجه

اکبر جوجه را طبق دستور زیر تهیه کنید و میل نمایید.

یک مرغ خیلی کم وزن رو ازوسط نصف میکنیم پوستش رو نگیرین.
بازردچوبه زعفران فراوان ۱عددپیازدرشت خلالی مقداری نمک فلفل پودرزنجبیل پودرسیر۲عددآب لیموی تازه حسابی مزه دارمیکنیم.
توی یک کیسه زیپ دارقرارمیدیم به مدت ۸تا۱۲ساعت بعدتمام پیازهارو ازش جدا می کنیم توی ظرفی مناسب کلی روغن سرخ کردنی میریزیم وقتی حمام روغن داغ شد جوجه روتوش قرارمیدیم زیرش روخیلی کم می کنیم برای بهترپخته شدن جوجه ۱پیمانه آب اول پخت اضافه میکنیم تا اول پخته بشه بعدسرخ بشه. نگران نباشین روغن اصلاعکس العمل نشون نمیده وپرش نداره حدود۱ساعت ونیم برای پخت وسرخ کردنش زمان میبره. ۱قالب ۵۰گرمی کره هم اضافه کنید روی طعمش خیلی تاثیرداره. عزیزان تمام خوشمزگیه این مرغ فقط مزه دارکردن وزمان مارنه شدنه پس همیشه چندین ساعت قبل ازپخت این خوراک اقدام به مزه دارشدنش کنید و در ریختن زعفران خیلی دست ودل بازباشین اکبرجوجه باسس انارکه بعضی ها فقط از رب اناروبعضی ها مخلوط رب انارکمی رب گوجه وپودرسیر که باپیازداغ وروغن سرخ کردن همراه باچلوزعفرانی زیتون پرورده سرومیکنن

برچسب ها:

اجتماعی