حمایت از ۱۰۰ ایده برتر در زمینه تجاری سازی

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، عباس زارعی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در استارت آپ ویکند جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان که در پارک دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: این استارتاپ ویکند برای نخستین بار در حال برگزاری است، طرحی با حمایت خیرین که در آن حدود 100 ایده برتر در 3 روز توسط ایده پردازان دانشگاه‌های مختلف کشور ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: چندین ایده در این استارتاپ انتخاب شده است و در مدت زمان سه روز تیم سازی شکل گرفته و در نهایت ایده دانشجویان تجاری سازی خواهد شد.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران تصریح کرد: ایده‌های مطرح شده به مدت 3 روز بررسی و 10 ایده برتر به مراکز رشد پارک علم و فناوری دانشگاه تهران معرفی و در نهایت 3 ایده انتخاب و به مراکز کسب و کار ارائه می‌شود.

زارع گفت: برای نخستین بار همه حمایت‌های این ایده‌ها از سوی بنیاد وابسته به دانشگاه تهران صورت گرفته است و این بنیاد در نهایت ۳ ایده مطرح شده نهایی را برای تجاری سازی و ورود به بازار کار معرفی می‌کند.

وی افزود: سال گذشته جوایز به صورت نقدی بود اما امسال هدایا به صورت حمایت از ایدهای دانشجویان در نظر گرفته شده است تا محصولات به صورت تجاری سازی در جامعه در بیاید.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران یادآور شد: ایده‌های ارائه شده به این جشنواره در رشته‌های علوم پایه به ویژه شیمی و فیزیک است.

زارعی گفت: ایده‌های ثبت شده در مرحله اول توسط داوران تخصصی و در مرحله دوم توسط داوران کسب و کار مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و ایده‌پردازانی که وارد مرحله دوم می‌شوند به مدت سه روز از آموزش و مشاوره‌های لازم به‌منظور تیم‌سازی و تهیه طرح اولیه برای ارائه به داوران کسب و کار برخوردار می‌شوند.

* حمایت خیرین از استارتاپ‌های دانشجویان در زمینه تجاری سازی محصول

همچنین ابراهیم جمیلی، رئیس بنیاد جمیلی دراستارت آپ ویکند جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان که در پارک عم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد، با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم از خود نام و اثر خیر و ماندگار برای کشور عزیزمان ایران به یادگار بگذاریم، اظهار داشت: جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان در محور‌های زمین‌شناسی، زیست‌شناسی، میکروبیولوژی، فیزیک، شیمی، ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر برای اندیشمندان و دانشمندان جوان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: بنیاد نیکوکاری جمیلی با همکاری بنیاد حامیان دانشگاه تهران و پارک علم و فناوری این دانشگاه، جهت یاری رساندن به جوانان در تسهیل سیر حرکت آن‌ها به سمت تجاری سازی و تبدیل ایده‌ها به محصول، دومین جشنواره اندیشمندان و داننشمندان جوان را در آذرماه سال جاری برگزار خواهد کرد.

جمیلی تصریح کرد: دومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان با هدف، شناسایی ایده‌های نوی، تشکیل تیم‌هایی از ایده‌پردازان برگزیده و در محورهای:شیمی، ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر، زمین‌شناسی، فیزیک و زیست‌شناسی در آذرماه سال جاری برگزار می شود.
رئیس بنیاد جمیلی اضافه کرد:ایده‌های ثبت شده در مرحله اول توسط داوران تخصصی و در مرحله دوم توسط داوران کسب و کار مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و ایده‌پردازانی که وارد مرحله دوم می‌شوند به مدت سه روز از آموزش و مشاوره‌های لازم به‌منظور تیم‌سازی و تهیه طرح اولیه برای ارائه به داوران کسب و کار برخوردار می‌شوند.
وی گفت: همچنین تیم‌های برتر در پایان جشنواره از اعتبار ویژه بنیاد نیکوکاری جمیلی و حمایت‌های پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به منظور تبدیل ایده به کسب و کار بهره‌مند می‌شوند.
جمیلی اظهار داشت:خیرین همیشه در ایرانئ و در همه ی زمینه ها پیش قدم بودند در بخش استارت آپ ها برای اولین بار این کار در حال شکل گیری است و خوشبختانه تا الان هم شروع خوبی داشته ایم به طوری که هم راه برای جوانان و هم برای خیرین می تواند باز شود.
رئیس بنیاد جمیلی بیان کرد: قطعا فرزندان کشورمان در بحث استارآپ در آینده موفق خواهند بود و اینها قطعا در رشد اقتصاد کشور تاثیرگذار خواهد بود ما باید همانند کشورها به جوانانمان بها دهیم و به سهم خودمان با برگزاری این جشنواره بتوانیم در علوم پایه تاثیر گذارباشیم.
وی در خصوص حمایت خیرین از این دانشجویان گفت:حمایت خیرین از این استارت آپ ها در سال گذشته به صورت هدایا و نقدی صورت گرفت ولی امسال در دومین دوره حمایت ها به صورت تجاری سازی انجام می دهیم به طوری که طرح هایی که در قالب تجاری سازی هستند حمایت می شوند تا اینها تبدیل به شرکت های دانش بنیان شوند تا بتوانند خودشان در زمینه اقتصادی موفق عمل کنند.
انتهای پیام/