همانطور که گفته شد، شعبانلو سومین مدیر مجموعه ورزشی آزادی در یک سال اخیر است که حکم خود را از کریمی دریافت میکند. نخستین مدیری که در یک سال اخیر به عنوان مدیر آزادی معرفی شد، ناصر محمودیفر بود که در روز ۱۸ بهمن ۹۶ جایگزین سید حسن طباطبایی شد. در همان روزها انتقادات زیادی نسبت به انتصاب محمودیفر صورت گرفت، چرا که او فرماندار دماوند بود و آشنایی چندانی با مدیریتی در حوزه ورزش نداشت.
عمر مدیریت محمودیفر البته کوتاه بود؛ چرا که او در روز ۲۳ تیر ۹۷ کنار گذاشته و فرهاد نیکوخصال به عنوان سرپرست آزادی منصوب شد. به نظر میرسید با توجه به آشنایی نیکوخصال با مدیریت اماکن ورزشی، او بتواند اهداف مدنظر مسئولان را محقق کند، اما او هم خیلی روی صندلی مدیریت دوام نیاورد و پس از ۴.۵ ماه جای خود را به علیاکبر شعبانلو داد.
نکته جالب توجه اینکه نیکوخصال که همزمان مدیریت مجموعههای سوارکاری کشور بر عهده داشت، بین ۲۹ فروردین ۹۴ تا ۱۰ خرداد ۹۵ مدیر مجموعه ورزشی آزادی بود و کاملاً با اوضاع آشنا بود.
سوال مهمی که مسئولان شرکت توسعه باید به آن پاسخ بدهند، این است که ملاک این تغییرات چیست؟ چرا عمر هیچ مدیری برای حضور در مجموعه ورزشی آزادی به ۶ ماه هم نمیرسد؟ مدیر جدیدی که معرفی میشود، چه ملاکهایی برای منصوب شدن دارد و چرا با وجود انتصاب، نمیتواند عمر طولانی روی صندلی مدیریت داشته باشد؟
تغییرات در حوزه مدیریت مجموعه آزادی البته فقط یک سال سال اخیر ختم نمیشود، بلکه در چند سال گذشته این شرایط وجود داشته است. نگاهی به مدیران مجموعه ورزشی آزادی از سال ۹۰ و مدت مدیریت آنها به خوبی گواه این ادعا است. در واقع از سال ۹۰ ورزشگاه آزادی ۷ مدیر به خودش دیده، یعنی به صورت میانگین هر سال یک مدیر، اگر چه تغییرات در دو سال اخیر سرعت بیشتری گرفته است.
* توفیق کابلی/ زمان انتصاب: ۶ اسفند ۹۰
* محمد جمشیدی/ زمان انتصاب: ۲۸ بهمن ۹۳
* فرهاد نیکوخصال/ زمان انتصاب: ۲۹ فروردین ۹۴
* سید حسن طباطبایی/ زمان انتصاب: ۱۰ خرداد ۹۵
* ناصر محمودیفر/ زمان انتصاب: ۱۸ بهمن ۹۶
* فرهاد نیکوخصال/ زمان انتصاب: ۲۳ تیر ۹۷
* علیاکبر شعبانلو/ زمان انتصاب: ۷ آذر ۹۷