نتایچ قابل توجه با ورود جوانان به میدان‌های دفاع، سازندگی، توسعه علمی و فرهنگی

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، ابراهیم کلانتری اسلامی در مراسم اختتامیه سومین جشنواره نشریات دانشجویی این دانشگاه درباره لزوم برگزاری این جشنواره درعرصه دانشگاه ضمن اشاره به استعدادها و توانایی های دانشجویان، مهم‌ترین دلیل و روشن ترین راهبرد برگزاری این جشنواره، گفت: دانشجو با اتکا به استعداد و توان ذاتی که در او نهفته است آرمان هایی پر شمار و ارزشمند دارد که با گام برداشتن به سوی آن، جامعه را به حرکت وا می دارد و شور و هیجان انقلابی در بین اقشار مختلف به پا می کند. تأکیدات مکرر مقام معظم رهبری مد ظله العالی بر میدان دادن به جوانان و مشارکت بخشیدن به آنان در عرصه های مختلف، مهم‌ترین دلیل و روشن ترین راهبرد دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی است.

وی در ادامه توضیح داد: تجربه تاریخی ملت ایران در چهل سال اخیر نشان داده است که هر جا جوانان وارد میدان های دفاع، سازندگی، توسعه علمی و توسعه فرهنگی شده اند، نتایچ قابل توجهی حاصل شده است.

کلانتری اشاره کرد: بر همین اساس سومین جشنواره نشریات دانشجویی را به این امید که دانشجویان در شرایط حال حاضر کشور که از هر سو دشمنان و کینه توزان عزم خود را برای نابودی آن جزم کرده اند آغاز می کنیم و از خداوند سبحان توفیق همه دست اندر کاران برگزاری این جشنواره را مسئلت داریم.

وی ادامه داد: ان شاء الله با تلاش های همکاران خود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد طرحی نو در تبلیغ تفکر انقلابی در آیینه مطبوعات در افکنده شود و شیوه های بدیع برای ظهور ایرانی سرافراز و ولایی جلوه گر شود.

حجت‌الاسلام ابراهیم کلانتری افزود: در یک دوره از تاریخ خبری از نشریات دانشجویی در کشور نبود و افراد زیادی برای انقلاب‌اسلامی به دلیل یک دست نوشته زیر شکنجه به شهادت رسیدند و امروز که ۴۰ سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران می‌گذرد به برکت انقلاب تنها هزاران نشریه گوناگون در دانشگاه‌ها منتشر می‌شود.

وی اظهار کرد: یکی از مشوقان و مروجان اصلی شکل‌گیری نشریات دانشجویی در دانشگاه‌ها مقام معظم رهبری بود به همین منظور در نخستین جشنواره نشریات دانشجویی همه شرکت‌کنندگان در جشنواره به دیدار رهبر معظم انقلاب رفتند و به رهنمودهای سازنده ایشان گوش فرا دادند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بیان داشت: تولید نشریه باعث می‌شود دانشجو برای یک عرصه وسیع اجتماعی تمرین کند و آماده شود و نویسندگی و تقویت این روحیه به بالارفتن کارآمدی اجتماعی و معاشرت‌های فردی دانشجویان کمک می‌کند.

وی به تعمیق و تقویت محتوا تاکید کرده و دوری از تشریفات را لازمه نشریه ای با محتوا و هدایتگر دانست.

انتهای پیام/