به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست خبری خود با اصحاب رسانه که امروز دوشنبه 12 آذر در محل تالار مدرس ساختمان مشروطه برگزار شد، گفت: در آغاز به کار این مجلس این موضوع معلوم بود که ایران با چالش هایی مواجه است و دوستان در مجلس نظرشان این بود که وقت را بر حل آنها قرار دهیم و کمتر قانون گذاری کنیم.
وی ادامه داد: وجود دولت پهن پیکر برای کشور هزینه زیادی دارد و باید منابع کشور را در خود هضم کند، لذا دولت را موظف کردیم که تا پایان برنامه 15 درصد از نیروهای خود را بکاهد، دولت باید چابک و کوچک شود.
رئیس قوه مقننه با اشاره به بودجه بندی کشور افزود: نظام بودجه ریزی ما قدیمی است و باید بر اساس عملکر باشد که کار مستمری را دیوان محاسبات و مرکز پژوهش ها انجام دادند که آماده و در کمیسیون است.
وی با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور تصریح کرد: وضعیت نقدنینگی از معضلات کشور است و قبل از مسائلی که برای ارز به وجود آمد این مسئله هویدا بود و راه حلی که به فکر ما آمد و اختیاری که به دولت دادیم تا طرحهای عمرانی نیمه کاره را واگذار کند. درباره وضعیت بانک ها هم از سال 94 مرکز پژوهش ها در این باره هشدار داده بود، اما این کار فقط از طریق تقنین کافی نیست و دولت باید ورود کند.
لاریجانی با اشاره به آخرین وضعیت موسسات مالی غیرمجاز اظهار کرد: در مسئله موسسات مالی جلسات متعدد در مجلس و سازوکار بین سه قوه گذاشیتم که این مسئله حل شود که با زحمت فراوانی جمع شد. صندوق بازنشستگی هم آینده روشنی دارد و باید از منابعی بدهی هایی را به این صندوق پرداخت کرد که تا به این لحظه هنوز اقدام و گامی را ندیده ایم.
وی افزود: موضوع آب در کشور احتیاج به همراهی همه قوا و سرمایه گذاری خاص دارد. 128 قانون در این دوره تصویب کردیم که برخی از آنها مهم است و برخی هم اصلاح قانون دیگر بوده است.
این خبر در حال تکمیل است...