تولید مفصل ران مصنوعی قابل تنظیم

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، هنگامی که فردی یک مفصل ران مصنوعی را دریافت می‌کند ممکن است پاهای او کمی بلندتر یا کوتاه‌تر از قبل شود. اکنون یک سیستم جدیدی توسط دانشمندان آلمانی ارائه شده که ممکن است این مشکل را حل کند.

براساس گزارش «نیواطلس»،‌ به طور معمول، اگر یک مفصل ران مصنوعی جایگزین شود طول پا حدود یک سانتی‌متر کم می‌شود. اگر تغییر در طول پا بیشتر باشد می‌تواند حالت قرارگیری بدن را دچار مشکل کند.

در این روش، هنگامی که بیمار به پشت بر روی تخت دراز کشیده، جراح پیش از جراحی یک جعبه پلاستیکی را به طور موقتی به ساق پای بیمار متصل می‌کند و سپس پای بیمار را از پاشنه به بالا می‌چرخاند. هنگامی که این کار را انجام می‌دهد یک دوربین سه بعدی با پیروی از نشانگرهای چشمی بر روی جعبه کمان مرتبط با مفصل ران را ردیابی می‌کند.

طبق این گزارش، جراح پس از اندازه‌گیری‌های دقیق مفصل ران مصنوعی را در پای بیمار قرار می‌دهد و پیش از اینکه مفصل به طور دائم در جای خود قرار گیرد بار دیگر جراح پا بیمار را بالا می‌برد. اگر کامپیوتر نشان دهد که اندازه‌گیری‌های چرخشی متفاوت از قبل از جراحی است، جراح یک پیچ کشویی مرتبط با ناحیه فمورال را مطابق با طول ایمپلنت پیچ می‌کند.

گفتنی است؛ این سیستم هنوز در مرحله آزمایش است و دانشمندان امیدوارند تا دو سال آینده آماده بهره‌برداری شود.

انتهای پیام/