به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، علی رستمی امروز در حاشیه مراسم آغاز طرح عملیات زمستانی (برف روبی) شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) در جمع خبرنگاران در باره ترمینال سلام اظهار داشت: جلسات مستمر برای آمادهسازی ترمینال سلام روزهای شنبه هر هفته ساعت ۱۴ در شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) برگزار میشود.
وی ادامه داد: تأکید شده است همه تیمهای مرتبط با ترمینال سلام تلاش خود را بیشتر کنند تا این پروژه حداکثر تا پایان امسال آماده افتتاح شود؛ تیمهایی نظیر مدیری ترمینال، اطلاعات پرواز و... از بیستم آذر به تدریج در ترمینال سلام حضور مییابند و اتاقها را تحویل میگیرند، تا ترمینال در ماههای آینده آماده افتتاح شود.
سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) با بیان اینکه تست گرم قبل از افتتاح ترمینال سلام در این سازه خواهیم داشت، بیان کرد: امیدواریم در دوران تست گرم نواقص احتمالی پروژه رفع شود.
رستمی تأکید کرد: امیدواریم بخشی از پروازهای نوروزی سال ۹۸ در ترمینال سلام انجام شود و به تدریج برخی از پروازها به این ترمینال منتقل شود. البته روزهای اول از انتقال ۲ تا ۳ پرواز شروع میکنیم و سپس در ماههای بعد این رقم افزایش مییابد.
وی با بیان اینکه ظرفیت نهایی ترمینال سلام ۵ میلیون نفر مسافر در سال است، گفت: همزمان با افتتاح ترمینال سلام، پروازهای داخلی هم به فرودگاه امام میآید.
سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) با بیان اینکه نگرانی بابت خرید تجهیزات ترمینال سلام نداریم، افزود: بخشی از تجهیزات که مانده بود، در حال ترخیص از گمرک است و تا هفته آینده وارد میشود.
رستمی یادآور شد: در ترمینال سلام برای تأمین تجهیزات از هیچ ارز دولتی استفاده نشده و تاکنون حدود ۵۰۰ میلیارد تومان در این پروژه هزینه شده است.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر میزان انتقال پروازهای داخلی به فرودگاه امام و ترمینال سلام تصریح کرد: در گام اول سالانه یک میلیون مسافر داخلی به فرودگاه امام منتقل میشود و با توجه به تقاضا این ظرفیت قابلیت تبدیل تا پذیرش ۴ میلیون مسافر داخلی را خواهد داشت.
* اقدام به موقع و سریع در مدیریت بحران ضروری است
سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) گفت: امسال در راستای برف روبی زمستانی تیم منسجمتری خواهیم داشت، از مدتها قبل بابت ایجاد گروه برف روبی زمستانی تلاش کردیم الگوگیری از فرودگاههای بینالمللی مناطق سردسیر و کوهستانی انجام دهیم.
رستمی افزود: بررسیها انجام شد، ماشینآلات لازم بر اساس ساعات بازگشایی فرودگاه پس از بارش مورد ارزیابی قرار گرفت و تعداد کافی تجهیزات و نیروی انسانی تأمین شد.
وی ادامه داد: برنامهریزی خوب برای مقابله با چنین بحرانهایی نظیر برف ضروری است اما لازم است اقدامات به موقع و پیگیریهای لازم هم داشته باشیم.
سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) با تأکید بر اینکه انسجام در اقدام مهم است، گفت: فقط برف روبی روی باند و فرودگاه مدنظر نیست، بلکه نباید از ترمینالها، پروازها و اطلاعرسانی در شرایط جوی نامناسب غافل شویم و اینها همه تکمیلکننده مانور آمادگی است.
انتهای پیام/ب