رئیس کل بیمه مرکزی افزود: یک شرکت بیمه ای تعلیق شده و همچنان معلق است. علاوه بر این تعلیق، از طریق یک کمیته مجزا، به شرکتهایی که مشکل ایجاد کنند و یا آیین نامه ها را رعایت ننمایند، نمره منفی و به شرکتهایی که موفق بوده و عملکرد خوبی داشته باشد نمره مثبت داده می شود.
پورابراهیمی با بیان اینکه از ۳۰ شرکتی که در صنعت بیمه داریم ۱۵ شرکت توانگری قابل قبولی دارند گفت: عدد توانگری این شرکت ها ۲ است. هرچه عدد توانگری بزرگتر می شود قدرت توانگری شرکتها کاهش می یابد، متأسفانه عدد توانگری برخی از شرکتهای بیمهای اعداد سه و چهار است و بعضی از این شرکتهای زیانده هستند.
وی با تاکید بر اینکه بیمه مرکزی باید در خصوص زیان دهی شرکت ها ورود کند تصریح کرد: ریسک حضور شرکتی که امکان ادامه فعالیت ندارد نباید دامنگیر صنعت بیمه شود، صنعت بیمه باید پوشش ریسک به دیگران بدهد و اگر خودش دارای ریسک باشد دیگر چگونه می تواند ریسک واحدهای تولیدی را پوشش دهد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: دولت مکلف کرده است تا پایان سال ۹۶، شرکت های بیمه ای سرمایه خود را افزایش دهند. باید ببینیم در این خصوص؛ بیمه مرکزی چه کار کرده است؟ یکی از راه هایی که می توانست محدودیت امروزی شرکت های بیمه ای را برطرف کند همین افزایش سرمایه آنها بوده است. اجرایی شدن این مصوبه میتوانست حداقل بخشی از زیان ده شدن این شرکت ها را جبران کند.
پور ابراهیمی با بیان اینکه ریسک شرکت های بیمه ای را نمیپذیریم خاطرنشان کرد: انتظار ما این است که جایگاه نظارتی کنار گذاشتن ریسک از صنعت بیمه را در دستور کار خود قرار دهد.