به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس فتا ناجا در حاشیه نشست سالیانه روسای پلیس فتای کشور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تغییراتی که امسال اتفاق افتاده در سند پیشگیری مقابله است.
رئیس پلیس فتا ناجا تصریح کرد: در این سند برای سه سازمان تکلیف تعیین شده است از جمله پلیس فتا که در حوزه مردم،کسب و کار، سازماهان و شرکتهای خصوصی مسؤولیت دارند.
وی گفت: در این حوزه باید در خصوص آگاهسازی، هشدار حملات و آسیبها و مخاطرات اقدامات خود را انجام دهیم مثل سامانه نظام هشدار.
سردار هادیانفر به اتفاقات رخ داده پرداخت و گفت: عمده مشکل ما افزایش 71 درصدی جرائم در هشت ماهه امسال نسبت به سال گذشته است. اگرچه توان خوبی در کشف داشتهایم و کشفیاتمان با متوسط 15 روز بدست میآید اما باز هم نگرانی وجود دارد.
این مقام ارشد نیروی انتظامی با اعلام این مطلب که تا امروز 41 هزار جرم به وقوع پیوسته پیشبینی کرده که تا آخر سال تعداد جرائم به 59 هزار جرم افزایش یابد.
وی گفت: برداشتهای غیرمجاز در صدر بیشترین جرائم فضای مجازی است که در این خصوص با همکاری دادستان کل کشور و بانک مرکزی سامانههای رمز دهنده یکبار مصرف را طراحی کردهایم.
رئیس پلیس فتا ناجا با بیان این مطلب که 400 میلیون کارت بانکی در کشور وجود دارد و هر ایرانی 5 تا 6 کارت دارد، گفت: امنیت این کارها بحثی جزئی است چه در ساختار کار و چه در ساختار رمز.
وی گفت: در این راستا در فاز اول OTP با همکاری 33 بانک و موسسه مالی بحث رمزهای یکبارمصرف فعال شده؛ یعنی گوشی تلفن همراه با سیستم درگاه بانکی و کارت بانکی قرینه شده و رمز یکبارمصرف به صورت پیامک برای افراد ارسال میشود.
این مقام ارشد نیروی انتظامی اعلام کرد: بنابر درخواست فرمانده ناجا و دستور رئیسجمهور و ابلاغ بانک مرکزی طرح رمزهای یکبار مصرف را بانکها شروع کردهاند و هم اکنون اجرا میکنند.
وی گفت: اگر بانکی این تسهیلات را قرار ندهد و خسارتی به مردم وارد شود بانک باید جوابگو باشد.
این خبر در حال تکمیل است.../