۵ ایراد فراکسیون نمایندگان ولایی به لایحه CFT

به گزارش مشرق، سیدحسین نقوی حسینی در خصوص نشست امروز (چهارشنبه 14 آذر ماه) فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: جلسه امروز فراکسیون با بحث پیرامون پیوستن جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم برگزار شد.

بیشتر بخوانید:

فلاحت‌پیشه: ایرادات " CFT" با نظر شورای نگهبان برطرف شد

توضیحات سخنگوی کمیسیون امنیت‌ ملی درباره لایحه CFT

نگرانی نمایندگان درباره CFT برطرف شد

اولین بند از CFT در مجلس اصلاح شد

دهقان: پیوستن ایران به CFT خلاف امنیت ملی است

بررسی لایحه CFT در دستور کار مجلس قرار گرفت

سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در این جلسه بحث مفصلی پیرامون آخرین تحولات درخصوص FATF و CFT صورت گرفت، بیان کرد: نظرات، ایرادات و ابهامات شورای نگهبان و نظرات شورای عالی مجمع تشخیص مصلحت نظام مورد بررسی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در این جلسه آقایان حمیدرضا حاجی بابایی، محمد دهقانی نقندر، سیدعلی ادیانی، احمد سالک کاشانی، جواد کریمی قدوسی، محسن کوهکن ریزی، محمود شکری، جمشید جعفرپور و سیدحسین نقوی حسینی اظهار نظر کردند، افزود: از آنجایی که شورای نگهبان عضویت در این کنوانسیون را در صورت عدم اصلاح ایرادات برخلاف منافع ملی و شرع دانسته و مجمع نیز در شرایط فعلی آن را برخلاف منافع ملی دانسته، وظیفه شرعی و قانونی مجلس حساس است.

نقوی حسینی ادامه داد: فراکسیون نمایندگان ولایی باید به تکلیف شرعی و قانونی خود عمل کرده و اجازه ندهد که پیوستن به لایحه‌ای مانند CFT تصویب شود.

نماینده مردم وارمین در مجلس شورای اسلامی مهمترین ایرداتی که از سوی اعضای فراکسیون نمایندگان ولایی در ارتباط با بررسی موضوع پیوستن بهCFT مطرح شد را به شرح ذیل تشریح کرد:

- تشکیل هیات چهارجانبه برخلاف آیین نامه مجلس بوده است (خلاف اصل 85 قانون اساسی)

- کمیسیون در مواقع رأی گیری از عدد حدنصاب قانونی برخوردار نبوده است

- ورود کمیسیون به موادی که مورد ایراد شورای نگهبان نبوده، خلاف آیین نامه است

- برخی از مصوبات برخلاف قانون اساسی است (مثل تبصره ماده واحده)

- ذیل ایرادات شورای نگهبان و هیات عالی نظارت مجمع آمده است که این کنوانسیون خلاف امنیت ملی و سیاست خارجی است و از آنجایی که کمیسیون هم به این نتیجه رسیده که ایرادات وارده به این کنوانسیون قابل اصلاح نیست، لذا تصویب آن صد درصد خلاف اصل 153 قانون اساسی و زمینه سازی برای سلطه بیگانگان بر کشور است.

برچسب ها:

سیاسی