به گزارش خبرنگار قضایی فارس، احمد هنری در نشست با نهادهای حمایت کننده از محکومان، خواستار زمینه ورود تشکل های مردمی در به کارگیری محکومان در خدمات عمومی پس از پایان دوران محکومیت شد.
حمیدرضا سانگرد مدیر آموزش و اشتغال بنیاد تعاون زندانیان در این نشست با اشاره به ظرفیتهای این بنیاد درباره مجازاتهای جایگزین حبس واشتغالزایی آنان گفت: اعزام به کار و دراختیار گذاشتن نیرو به بخش خصوصی، یکی از ظرفیتهای بنیاد تعاون زندانیان است که به همین منظور قراردادهایی داریم تا زندانیان با رای باز، بیرون از زندان در زمینهای کشاورزی و واحدهای تولیدی کار کنند و دستمزد هم به آنان پرداخت شود.
مدیر آموزش و اشتغال بنیاد تعاون زندانیان تصریح کرد: این بنیاد جایی به نام کارخانه خلاقیت ایجاد کرد تا ایده پردازان بتوانند در آن جا ایده های خود را مطرح، سرمایه گذاران هم برای اجرای این ایده ها سرمایه گذاری کنند.
خدایاری نماینده انجمن حمایت از زندانیان مرکز(تهران) هم در این نشست گفت: طرحی در انجمن حمایت مرکز به نام طرح حمایت سبز اجرا شد که براساس آن سه هزار خانواده زندانی در منزل مشغول به کار شده اند و تولیدات آنان را در قالب نمایشگاهی در معرض فروش قرار گرفته است.
** آزادی 120 هزار مددجوی جرایم غیرعمد در 27 سال
هادی جلالی نماینده ستاد مردمی دیه نیزگفت: از تشکیل ستاد دیه تا کنون 120 هزار مددجوی جرایم غیرعمد با کمک خیرین و همت ستاد دیه آزاد شده اند که در سال 96 به تنهایی 10 هزار و 600 زندانی جرایم غیرعمد آزاد شده اند.
وی مهمترین هدف ستاد دیه را آموزش و پیشگیری از ورود افراد به زندان در حوزه جرایم غیرعمد برشمرد و گفت: ستاد دیه به همین منظور سعی کرده است با اصلاح قانون از تعداد زندانیان جرایم غیرعمد بکاهد.
جلالی اصلاح قانون چک را یکی از این موارد عنوان کرد و ادامه داد: 30 هزار نفر در سال 1382 در اثر تصادفات رانندگی وارد زندان شده بودند که با آسیب شناسی جدی انجام شده، سال 85 قانون بیمه اجباری شخص ثالث تصویب شد و با تصویب این قانون تعداد زندانیان بر اثر تصادفات رانندگی کاهش یافت.
انتهای پیام/