سفره‌های مردم گواهی به سوء مدیریت اقتصادی دولت می‌دهد/دولت باید بودجه، برنامه و اسناد بالادستی عملکرد خود را اصلاح کند

حزب موتلفه اسلامی در دوازدهمین مجمع عمومی خود، با صدور بیانیه‌ای بر این مسئله که دولت باید بپذیرد برجام مرده است و امیدی هم به اروپا برای احیای آن نیست، تاکید کرد.


دولت باید بپذیرد برجام مرده است/ دولت اهالی فتنه را از دستگاه‌های اجرایی اخراج کندبه گزارش حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، بیانیه پایانی دوازدهمین مجمع عمومی حزب موتلفه اسلامی صادر شد که  متن این بیانیه به شرح زیر است:

ملت قهرمان ایران

انقلاب اسلامی در آستانه چهل سالگی خود است. امروز پس از ۴۰ سال فداکاری، ایثار، حماسه ملت ایران نام امام خمینی (ره) به عنوان بنیانگذار جمهوری اسلامی همچنان بر تارک تاریخ معاصر می‌درخشد. انقلاب اسلامی در ایران و منطقه زنده است و الهام بخش انقلابیون جهان است.

بنای محکمی که امام خمینی (ره) در ایران ساخت هر روز استحکام بیشتری می‌یابد و در نبرد نرم و سخت با دشمن، کارآمدی و ماندگاری خود را نشان داده است. همین مهم باعث رشک، حسد، حقد و کینه دشمنان اسلام و نظام شده است.۴۰ سال است که ایران اسلامی زیر پرچم ولایت فقیه و مرجعیت با افتخار، سینه به سینه استکبار جهانی ایستاده است و ملت بزرگوار ایران با همه سختی‌ها خم به ابرو نیاورده است.

حزب موتلفه اسلامی در پنجاه و پنجمین سالگرد تاسیس خود، مفتخر است که دوازدهمین مجمع عمومی سراسری خود را با عنایت و لطف حضرت، ولی عصر (عج) برگزار نماید. اینک در پایان این مجتمع عظیم و با شکوه، به همین مناسبت نکاتی را به شرح زیر به عنوان بیانیه پایانی مجمع عمومی اعلام می‌دارد.

۱- انقلاب اسلامی بزودی چهلمین سال درخشش خود را جشن گرفته و به کوری چشم دشمن موانع موجود را از سر راه بر می‌دارد. دولت و ملت بزودی با هدایت‌های رهبری از سر تحریم‌های ظالمانه عبور می‌کند و فرصت‌های پیش‌رو را به عنوان سکویی برای پرش به توسعه پایدار، برمبنای سیاست‌های کلی اعلامی از سوی مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی پیش خواهد برد.

۲- رهبری هوشمندانه مقام معظم رهبری در دوران پس از رحلت امام خمینی (ره) قطعه‌ای درخشان در تاریخ معاصر است که کشور را در رساندن به چشم‌انداز بیست ساله و اهداف از پیش تعیین شده سال‌ها جلو برده که به بسیاری از آن اهداف رسیده‌ایم و حتی از آن جلوتر رفته‌ایم. دشمن از ضربه زدن به انقلاب ناامید شده است و در منطقه ضربات مهلکی از سوی رزمندگان اسلام و مقاومت دریافت می‌کند. ساختار امنیتی کشور با ساماندهی ارتش، سپاه و بسیج فرصت فکر کردن ازدشمن را گرفته است لذا آن‌ها تهاجم را از رویارویی سخت به حوزه اقتصاد و فرهنگ کشانده‌اند. در این حوزه‌ها به حول و قوه الهی و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های عظیم مردمی نیز شکست خواهند خورد.

۳- ناتوی عربی و معامله قرن همانند نقشه‌های قبلی استکبار در منطقه به شکست منجر می‌شود. آمریکا از این توطئه‌ها طرفی نخواهد بست و بزودی ضربات مهلک‌تری را از بسط نفوذ انقلاب اسلامی در منطقه دریافت خواهد کرد.

۴- رژیم صهیونیستی امروز با ضربه از بیرون و فشار ازدرون روبرو است و ان‌شالله بزودی فرو خواهد پاشید و وعده رهبر معظم انقلاب درخصوص زوال زودهنگام رژیم اسرائیل تحقق خواهد یافت.

۵- با خروج آمریکا از برجام تمام رشته‌های گفتگو و رابطه بین دو کشور قطع شده است. محال است روزی برسد که دوباره ایران و آمریکا بر سر یک میز مذاکره بنشینند. دولت باید بپذیرد برجام مرده است و امیدی هم به اروپا برای احیای آن نیست. دفاع از برجام درحالی که دشمن به هیچ یک از تعهدات خود عمل نکرده و بر دامنه تحریم‌ها و تهدیدهایش می‌افزاید، وهن ملت ایران است. رئیس‌جمهور و وزارت خارجه باید به شروط مجلس در امر مقابل‌به‌مثل عمل کند و صنعت هسته‌ای کشور را از مهلکه برجام نجات دهد.

۶- وزارت خارجه باید در آستانه چهل سالگی انقلاب تحلیل درستی از تحولات جهان غرب و ظهور قدرت‌های جدید، انزوای آمریکا و ظرفیت‌های عظیم انقلابی در منطقه و جهان داشته باشد و سیاست خارجی کشور را بر اساس نگاه به شرق و تحکیم روابط راهبردی با روسیه، چین و هند در دستور کار روزانه خود قرار دهد.

۷- باید تحولات اروپا به ویژه جنبش گرسنگان در این قاره و به خصوص در فرانسه مورد رصد قرار گرفته و نقض حقوق بشر و تخطئه نظامات دموکراسی در پاریس مورد اعتراض وزارت امور خارجه قرار بگیرد.

۸- حضور اصلاح طلبان با رویکرد خروج از حاکمیت، امنیت ملی و سلامت کارکرد‌های دستگاه‌های دولتی را به خطر انداخته است بنابراین دولت باید فکری برای این آسیب بکند و اهالی فتنه را از دستگاه‌های اجرایی اخراج نماید.

۹- کنوانسیون‌های جهانی بهانه‌ای برای نفوذ و اثرگذاری نبرد نرم دشمن هستند؛ دولت باید نسبت به این معاهدات دقت کند و مسیر‌های قانونی فرآیند تصویب را بگذراند و خودسر و یک سویه از سوی مردم متعهد به این معاهدات نشود.

۱۰- شرایط ویژه اقتصادی کشور به ویژه در حوزه گرانی و تورم و رکود در محضر مردم فعالان اقتصادی و اقتصاددانان وهن دولت است. سفره‌های مردم گواهی به سو مدیریت اقتصادی دولت می‌دهد و ادامه این وضع به کاهش سرمایه اجتماعی دولت منجر خواهد شد. دولت باید هرچه زودتر به مسیر قانونی برگشته و وفق بودجه، برنامه و اسناد بالادستی عملکرد خود را اصلاح کند.

۱۱- حزب موتلفه اسلامی در تحقق اهداف درمرامنامه خود برای دولت سازی و جامعه سازی اسلامی، بر لزوم وحدت نیرو‌های انقلاب تأکید و همگی را به استفاده از فرصت پیش روی کشور برای کنار زدن سیاست‌های لیبرالیستی در اقتصاد و سازش کاری در سیاست و سکولاریسم در فرهنگ و روحیه غیر انقلابی در مدیریت و اشرافی گری در سبک زندگی دعوت می‌کند.

۱۲- اعضای مجمع عمومی حزب موتلفه اسلامی در پیگیری مطالبات مردم عزیز و فداکار کشور اسلامی تسریع در کاهش نرخ بیکاری، کاهش تورم کمرشکن، افزایش ارزش پول ملی، کاهش معتدل نرخ ارز، تحقق اقتصاد مقاومتی، تکیه بر ظرفیت‌های داخلی، تقویت بنیه نظامی و دفاعی و تقویت جایگاه احزاب در توان سیاسی نظام را از دولت و مسئولین خواستار است.

انتهای پیام/

برچسب ها:

سیاسی