به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از «timeshighereducation»، آموزش عالی چین در تازهترین بیانیه خود اعلام کرده است: مدیریت دانشجویان بینالمللی که در این کشور تحصیل میکنند، بسیار دشوار است.
یک نظرسنجی از 350 کارفرمایانی که فارغالتحصیلان بینالمللی را جذب بازار کار میکنند، بیانیه وزارت علوم چین را تأیید کرد.
کارفرمایان چینی باور دارند، فارغالتحصیلان بینالمللی علاوه بر اینکه سختتر مدیریت میشوند، وفاداری کمتری نیز نسبت به دانشجویان داخلی دارند.
بررسیها بیانگر این است، فارغالتحصیلان خارجی دانشگاههای چین به عنوان افرادی با مهارت بیشتر بیش از فارغالتحصیلان بومی چین جذب بازار کار میشوند؛ خلاقیت بیشتر آنها و ارتباطگیری بهترشان از معیارهای مهم در جذب آنها است.
این گزارش که در کنفرانس خدمات آموزش بین المللی شورای انگلیس در منچستر منتشر شده تأکید میکند: فارغالتحصیلان خارجی از ارزش خود در بازار کار آگاه هستند و به همین منظور تقاضای حقوق بالاتر و بیمه دارند و تنها در شرایط ایدهآل موافق همکاری هستند.
این گزارش اضافه میکند، با این حال، شواهدی وجود دارد که فارغالتحصیلان خارجی ممکن است انتظارات حقوق و دستمزد غیر واقعی داشته باشند.
علاوه بر این، دانشجویان بومی چین که در خارج از مرزهای این کشور تحصیل کردهاند، پس از فارغالتحصیلی و بازگشت به کشور شکاف فرهنگی قابل ملاحظهای دارند.
انتهای پیام/