مکانیزم مبارزه با فساد، با مکانیزم مبارزه با مفسد متفاوت است

در گفت‎وگوی ویژه خبری مطرح شد؛به گزارش خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مبارزه با فساد اقتصادی، چالش‌ها و راهکارها موضوع گفت‌وگوی ویژه خبری یکشنبه 18 آذر ماه بود که با حضور کاظم پالیزدار  دبیر ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی و سید محمد علوی دبیرکل جامعه حسابرسان ایران برگزار شد.

کاظم پالیزدار دبیر ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در ابتدای برنامه در خصوص قوانین فسادزا در کشور گفت: نمی‌توان منکر وجود قوانین فسادزا در کشور شد؛ وقتی قوانین زیادی طرح و تصویب می شود یا وقتی موانعی در اعطای ارز با قیمت ۴۲۰۰ تومانی وجود دارد، ممکن است فساد ایجاد شود. البته نیت تصویب چنین قوانینی ایجاد فساد نیست ، اما گاهی شرایطی در کشور به وجود می‌آید که باعث ایجاد رانت می شود؛ مثل ارز ۴۲۰۰ تومانی که به بسیاری از افراد داده و اجناس زیادی که مورد نیاز بود وارد کشور شد و برخی فسادها نیز بوجود آمد.

سید محمد علوی دبیر کل انجمن حسابرسان هم در این برنامه با تبریک هفته حسابداری اظهار کرد: در خصوص مبارزه با فساد ۴ توصیه ثبت شده است؛ ساز و کارهای مبارزه با فساد و ساز و کارهای پیشگیری از فساد از این راهکار ها هستند. البته مکانیزم مبارزه با فساد هم با مکانیزم مبارزه با مفسد متفاوت است.

علوی ادامه داد: بیش از ۶۰۰ شرکت ارز دولتی دریافت کردند که هنوز حسابرسی نشده اند و هیچ اطلاعاتی هم از آنها نداریم این را به تمام مراجع قضایی اعلام کردیم، اما هیچ واکنشی هم از سوی این مراجع دریافت نکردیم.

در حال تکمیل...

برچسب ها:

سیاسی