تقویت ۲۴ واحدی شاخص کل بورس/ بازار سهام متعادل اما کم حجم

به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری فارس، شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران (تدپیکس) در پایان معاملات امروز دوشنبه 18 آذر ماه 97 با افزایش 24 واحدی به رقم 166 هزار و 915 واحد رسید.

شاخص کل هم ‌وزن اما با کاهش 40 واحدی عدد 27هزار و 714 واحد را به نمایش گذاشت.

شاخص سهام آزاد شناور نیز با کاهش 101 واحدی به رقم 179 هزار و 63 واحد دست یافت.

شاخص بازار اول اما در حالی با افزایش 21 واحدی به رقم 123 هزار و 306 واحد دست یافت که شاخص بازار دوم با افزایش 30 واحدی عدد 330  هزار و 875 واحد را به نمایش گذاشت.

امروز همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) نیز با افزایش 19 واحدی بر روی رقم یک هزار و 857 واحد متوقف شد.

بر اساس این گزارش، امروز معاملات سهام در نماد معاملاتی هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس با 108  واحد،بانک تجارت با 65 واحد و خدمات انفورماتیک با 37 واحد افزایش بیشترین تأثیرمثبت را بر برآورد شاخص کل بورس به نام خود ثبت کردند.

در مقابل، معاملات سهام در نماد معاملاتی شرکت‌های ملی صنایع مس ایران با 69 واحد، پتروشیمی جم با 43 واحد و گروه مپنا با 36  واحد کاهش، بیشترین تاثیرمنفی را در محاسبه این نماگر به دوش کشیدند.

به گزارش فارس، ارزش کل معاملات امروز بورس تهران در حالی به بیش از 397 میلیارد تومان نمایش داده شد که ناشی از دست به دست شدن بیش از یک میلیارد و 617 میلیون سهم  و اوراق مالی قابل معامله طی 130 هزار و 739 نوبت داد و ستد بود.

طی معاملات امروز نماد معاملاتی شرکت‌های بیمه اتکایی امین، شیر و گوشت زاگرس شهر کرد، صنایع ماشین های اداری ایران، پالایش نفت لاوان، توکاریل، ذوب‌آهن اصفهان، گروه دارویی البرز، سیمان ایلام، سرمایه‌گذاری صنعت نفت، از سوی ناظر بازار سهام بازگشایی و در مقابل نماد معاملاتی شرکت‌های ذوب‌آهن اصفهان، توکاریل، شهد ایران، گروه دارویی سبحان، ذغال سنگ نگین طبس و بسته‌بندی ایران متوقف شدند.

به گزارش فارس، امروز در بازار ۲ بورس تهران که به معاملات درون گروهی سهامداران عمده اختصاص دارد ۲۰ میلیون سهم فولاد هرمزگان جنوب به ارزش ۸ میلیارد تومان با معاملات انتقالی از سوی سهامدار عمده روبه‌رو شد.

بر اساس این گزارش امروز بازار سهام در حالی کج دار و مریز در اغلب نمادهای معاملاتی شاهد روندی متعادل میان عرضه و تقاضا بود که تمایل برای نقد کردن سهام از سوی عرضه‌کنندگان باعث شد تا روند بازار سهام در دامنه نزولی قیمت‌ها قرار گیرد. با این همه گروه دارویی‌ها و تک سهم‌های برخوردار از سهام شناوری پایین همچنان بهانه‌ای برای حضور نوسان گیران بر اساس استراتژی‌های کوتاه مدت در بازار است.

چشم انداز خاکستری بازارهای جهانی و آمارهای اقتصادی چین در سال میلادی جدید باعث شده تا صنایع خام فروش بازار سهام ازجمله گروه معدنی‌ها و پتروشیمی‌ها برای تداوم سودآوری های خود در سال‌های آینده با اما و اگرهای مختلف مواجه باشند. اغلب صنایع و بنگاه‌های اقتصادی چین هم اکنون به سطح بلوغ رسیده و این موضوع می‌تواند بر تقاضای کامادیتی‌ها در بازار جهانی تأثیر به سزایی بگذارد از این رو آگاهان بر این باورند که رشد اقتصادی ۶ درصدی بزرگ ترین غول مصرف کننده و تولیدکننده جهان در سال ‌های آینده دوباره تکرارشدنی نیست.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اقتصادی