فارس من/«تدریس‌یاری» دانشجویان دکتری عُرف دانشگاهی است؛ نه سوءاستفاده از دانشجو

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، مخاطبان سامانه فارس من خواستار پیگیری موضوع سوءاستفاده از دانشجویان دکتری در دانشگاه‌ها شده‌اند.

مخاطبان سامانه فارس من اعلام کرده‌ بودند: «دانشگاه‌ها از دانشجویان دکتری برای تدریس، حل تمرین و حتی تدریس ازمایشگاه استفاده می کنند. علاوه بر پرداخت ناچیز که همراه با مالیات هست پرداختی کل در ماه به 300 هزار تومن هم نمی رسد شاهد ان هستیم با عدم پرداخت مطالبات این دانشجویان بعد از گدشت 1 سال جواب گوی منطقی نیستند. و حتی تهدید می کنند که شما نباشید دانشجویان دیگر هستند که میان جای شما بردگی مدرن. حتی با توجه به مصوبه هیات دولت مبنی بر افزایش دادن مطالبات تعویقی، این دانشجویان هیچ گونه افزایشی در این مدت در معوقات خود نداشته اند.»

با توجه به قول خبرگزاری فارس به مخاطبان برای پیگیری سوژه‌های سامانه فارس من، این موضوع را از مسعود برومند معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم جویا شدیم.

برومند در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، گفت: تدریس‌یاری به عنوان یکی از رسوم عُرف در تمام دانشگاه‌های دنیا است که از دانشجویان دکتری و حتی دانشجویان کارشناسی ارشد برای تمام امور آموزشی استفاده می‌شود.

وی افزود: این موضوع به مفهوم سوء استفاده از دانشجویان دکتری نیست بلکه دانشجوی دکتری از این طریق با فضای کلاس و تدریس آشنا می‌شود و این موضوع کمک خوبی برای آن‌هاست.

برومند اظهار داشت: به طور معمول بخش آموزش دانشگاه‌ها عملکرد اساتید را چک می‌کنند و اینگونه نیست که از دانشجویان دکتری سوءاستفاده شود، بعید است استادی کم لطفی کرده و تدریس درس خود را به یکی از دانشجویان بسپرد زیرا این کار از اعتبار استاد می‌کاهد.

انتهای پیام/