انگلیس با خروج از اتحادیه اروپا به جبهه آمریکا بر علیه ایران اضافه می‌شود

انگلیس تنها زمانی وارد میدان می‌شود که قدرت را به نفع خود رقم بزندبه گزارش خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت‌وگوی ویژه خبری امشب (پنج شنبه، ۲۲ آذر ماه) با موضوع  انگلیس درگیر اختلافات داخلی و خارجی برای اجرای برگزیت برگزار شد.

در ابتدای برنامه مجید عباسی کارشناس مسائل بین الملل در خصوص موضوع برنامه اظهار کرد: اگر بخواهیم به ریشه‌های سیاست انگلستان در اروپا نگاه کنیم باید به قرون قبل بازگردیم، اصولاً انگلیسی‌ها به دلیل موقعیت ژئوپلتیکی که دارند در دوران مختلف سعی کرده اند که خود را از تحولات اروپا کنار بگذارند مگر زمانی که موازنه قدرت در اروپا به خطر می‌افتاد، آن وقت وارد میدان می‌شدند تا قدرت را به نفع خود رقم بزنند.

وی افزود: سیاست انگلستان در تمامی دوران‌ها و مخصوصاٌ جنگ جهانی اول این گونه بوده؛ لذا همواره ساز مخالف را در مجموعه اتحادیه اروپا نواخته اند، به طوری که در واحد پولی اتحادیه اروپا عضو نشده و قرارداد شنگن را نپذیرفتند.

عباسی تصریح کرد: انگلستان در سیاست‌های واحدی که اروپا در برخی موارد مانند حمله آمریکا به عراق اتخاذ کرد مشارکت نکرده و با آمریکایی‌ها همراهی کرد، لذا انگلیسی‌ها همواره ساز ناکوک خود را در اروپا  زده است.

وی افزود:انگلستان با خروج از اتحادیه اروپا به جبهه آمریکا بر علیه ایران اضافه می شود لذا انگلیس به سمت آمریکا خواهد رفت.

این کارشناس مسائل بین الملل بیان کرد: در جریان انتخابات سراسری سال ۲۰۱۵ دیوید کامرون رهبر وقت حزب محافظه کار شعاری را مطرح کرد که اگر این حزب به پیروزی برسد همه پرسی را مبنی بر این که آیا انگلستان در قالب اتحادیه اروپا باقی بماند یا خیر برگزار می‌کند که در سال ۲۰۱۶ این کار را انجام داد.

وی ادامه داد: موافقان برگزیت معتقد بودند که حضور انگلیس در مجموعه اتحادیه اروپا باعث ایجاد محدودیت‌هایی به لحاظ مهاجران برای این کشور شده است، این افراد معتقد بودند که اتحادیه اروپا مرز‌های با ثباتی ندارد.

عباسی گفت: موافقان برگزیت معتقد بودند که مجبورند برخی از قوانین که دیوان بین‌المللی دادگستری اروپا مطرح می‌کند را اجرا کنند که این امر را در تداخل با قوانین داخلی انگلستان می‌دیدند.

وی ادامه داد: سیاست‌های اقتصادی اتحادیه اروپا با سیاست‌های انگلستان همخوانی نداشت و از طرفی انگلیسی‌ها در مباحث مربوط به امور بین الملل تمایل به تک روی داشتند؛ لذا به این جمع بندی رسیدند که بهتر است از مجموعه اتحادیه اروپا در قالب برگزیت خارج شوند.

در ادامه برنامه سیدرضا میرطاهر کارشناس امور بین الملل اظهار کرد: برگزیت یکی از مهمترین تحولات انگلستان در سال‌های اخیر بوده و به نظر من مهم‌ترین نقطه عطف تاریخی این در قرن بیست و یکم به شمار می‌آید، چرا که اگر انگلستان از اتحادیه اروپا جدا شود و وعده‌های داده شده مبنی بر ارتباط ۲ جانبه با دیگر کشور‌های جهان محقق شود تحول مهمی در این کشور رخ خواهد داد.

وی افزود: اگر برگزیت با وضعیت پر نوسانی که اکنون به آن دچار شده است پیش رود نه تنها نتیجه مثبتی در پی نخواهد داشت بلکه زیان‌های وحشتناکی را برای انگلستان رقم خواهد زد.

میر طاهر تصریح کرد: طبق آخرین نظر سنجی‌های صورت گرفته ۵۱ درصد مردم انگلستان مخالف خروج این کشور از اتحادیه اروپا هستند، اما غول رسانه‌ای غرب "روبرت مرداک" پیش از همه پرسی برگزیت از بزرگترین حامیان خروج انگلستان از اتحادیه اروپا بود و حتی روزنامه زرد Sun در این زمینه به تبلیغات گسترده‌ای پرداخت و به نوعی مردم این کشور را از عواقب ماندن در اتحادیه اروپا می‌ترساند.

این کارشناس مسائل بین الملل گفت:این مساله مطرح می‌شد که اگر انگلستان در اتحادیه اروپا بماند در آینده نزدیک سیل مهاجران مسلمان به دلیل قوانین این اتحادیه به انگلستان سرازیر خواهد شد.

وی ادامه داد:به نظر می‌رسد که اقشار خاصی در انگلستان طرفدار خروج این کشور از اتحادیه اروپا هستند و علت این امر آن است که ماندن انگلستان در اتحادیه اروپا از دیدگاه مخالفان قید و بند‌های زیادی را برای اقتصاد این کشور ایجاد می‌کند.

در حال تکمیل....

برچسب ها:

سیاسی