خلق بازارهای جدید برای شبکه فروش بیمه‌ها با کمک استارت‌آپ‌ها

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از بیمه مرکزی، غلامرضا سلیمانی که در جمع اعضای انجمن‌های صنفی نمایندگان بیمه سخن می‌گفت، با بیان اینکه رعایت اصول اساسی بازاریابی و استفاده از ابزارهای نوین توسعه تجارت برای تداوم فعالیت و بقای شرکت های بیمه ای یک ضرورت انکارناپذیر است، افزود: ورود نمایندگان بیمه‌ای و کادر شبکه فروش در تصمیم‌سازی‌ها به نفع شرکت های بیمه است چرا که شبکه فروش نقاط قوت و ضعف محصولات بیمه ای را به خوبی می شناسد و می توانند در اصلاح ساختارهای تولید محصول و بسته های بیمه ای اظهارنظر کنند.

رییس کل بیمه مرکزی با تاکید بر اهمیت تجارب و دانش بازاریابی نمایندگان فروش بیمه، تصریح کرد: نمایندگان منتظر ابلاغ‌ها و ارائه راهکارها توسط نهاد ناظر نباشند و خودشان با استفاده از پیشینه حرفه ای و دانش فنی خود راه حل هایی را برای بهبود وضعیت صنعت بیمه ارائه کنند.

سلیمانی اظهارداشت: اگر مصوبات شورای عالی بیمه با منافع بیمه گران و بیمه گذاران در تعارض باشد قطعا در هنگام اجرا با مشکل روبرو خواهد شد و به همین خاطر نمایندگان باید با ارائه پیشنهاد و نقطه نظرات خود در وضع قوانین و آیین نامه ها مشارکت داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: به جرات می‌گویم مهم‌ترین قشری که می تواند جلوی فساد، تخلف و تقلب در صنعت بیمه را بگیرد مجموعه نمایندگان و کادر شبکه فروش بیمه‌ای هستند که با تحقق این امر در وضعیت معیشتی آنان نیز تحولی اساسی صورت خواهد گرفت.

سلیمانی افزود: هر چقدر مردم از عملکرد صنعت بیمه ناراضی باشند اقبال آنان به خرید بیمه نامه نیز کمرنگ خواهد شد که البته این نارضایتی ریشه در عوامل گوناگونی دارد که ضعف قوانین موجود، تخلف نمایندگان و سوء رفتار برخی از فعالان صنعت بیمه از آن جمله به شمار می‌روند.

رییس شورای عالی بیمه با ابراز خرسندی از شادابی شبکه فروش صنعت بیمه و تعصب آنان به این صنعت بر اهمیت امر آموزش در توسعه صنعت بیمه تاکید کرد و گفت: هر نیروی جدیدی که قصد ورود به صنعت بیمه را دارد باید نخست آموزش کافی را پشت سربگذارد تا آگاهانه در این عرصه فعالیت کند و در گام‌های بعد نظارت دقیق و پایش مستمر توسط شرکت‌های بیمه الزامی است.

رییس کل بیمه مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود دغدغه‌های نمایندگان فروش بیمه را در خصوص فعالیت استارت‌آپ‌ها طبیعی دانست و گفت: صنعت بیمه باید مثل صنایع دیگر وجود واقعیتی به اسم استارت آپ ها را بپذیرد اما نگاه تهدید آلود به شبکه‌های دیجیتالی فروش بیمه‌نامه نگاه خوبی نیست و اگر هم تهدیدی در میان باشد باید آن را به فرصت تبدیل کنیم.

وی تصریح کرد: وضع قوانین و آیین نامه های متناسب و مدیریت صحیح فضای دیجیتال نه تنها به کسب بیمه ای نمایندگان شبکه فروش لطمه نمی زند بلکه با تهیه بسته های بیمه ای می توان بازارهای جدیدی را ایجاد کرد.

وی از استارت آپ ها، تکنولوژی های نوین و شرکت های دانش بنیان به عنوان مسیرها میانبر رشد و توسعه کشور یاد کرد و گفت: متاسفانه صنعت بیمه تاکنون نتوانسته است از این ظرفیت عظیم به خوبی استفاده کند و ما با دقت و حساسیت راهکارهای توسعه قانونی استارت آپ ها را در شورای عالی بیمه بررسی خواهیم کرد تا به نتایج مطلوب تری برسیم.

رییس کل بیمه مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود، افزایش ضریب نفوذ بیمه های زندگی در جامعه را سیاست اصلی و راهبرد استراتژیک نهاد ناظردانست و افزود: نمایندگان با تکیه به تجارب خود در امر فروش بیمه نامه با ذائقه بیمه گذاران آشنایی بیشتری دارند و می توانند بسته های خاصی را پیشنهاد بدهند تا مردم برای خرید بیمه نامه های زندگی ترغیب و تشویق شوند.

رییس شورای عالی بیمه یادآور شد: در راستای توسعه بیمه های زندگی به شرکت تخصصی خاورمیانه مجوزی اعطا شده و مجوزهای دیگری نیز برای ورود شرکت های تخصصی فروش بیمه نامه های عمر در دست صدور است.

وی خاطرنشان کرد: نیروهای چابک و خوش‌فکر می توانند شرکت ها را از بحران نجات بدهند چرا که در عصر حاضر اصل رقابت پذیری فقط در گرو تامین سرمایه نیست و به توانمندی های نیروی انسانی بستگی دارد.

سلیمانی با اشاره به بازارهای بکر صنعت بیمه در حوزه‌های گوناگون از جمله وجود بیش از بیست و هفت میلیون مسکن در کشور، گفت: اگر فعالان صنعت بیمه و در راس آنان نمایندگان شبکه فروش اهمیت این بازار بزرگ را درک کنند یک تجارت چند هزار میلیارد تومانی در انتظار صنعت بیمه خواهد بود و این صنعت علاوه بر تامین منافع کارکنان خود خواهد توانست در تولید ناخالص ملی نیز نقش ویژه ای را ایفا کند.

وی موفقیت شرکت‌های بیمه را در گرو فعالیت حرفه‌ای و باانگیزه شبکه فروش ارزبابی کرد و از نمایندگان بیمه و شبکه فروش خواست در بحث فروش بیمه نامه ها رضایت بیمه گذاران و اصول حرفه ای را در نظر داشته باشند.

وی در پایان تشکیل کمیته صیانت را در راستای حمایت از بیمه گران و بیمه گذاران عنوان کرد و با اشاره به اتفاقات تلخ برخی از موسسات اعتباری در کشور، تصریح کرد: ما به عنوان نهاد ناظرنسبت به شبکه فروش حساسیت ویژه ای داریم که دلیل اصلی آن اهمیت حقوق بیمه گران و بیمه گذاران است.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اقتصادی