افزایش آلودگی شهرهای بزرگ/بارندگی تهران از دوشنبه

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، بر اساس تحلیل آخرین داده‌ها و نقشه‌های پیشیابی هواشناسی امروز و فردا در اغلب مناطق کشور جوی آرام حاکم است که پیامد آن افزایش آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت تهران، کرج و اصفهان است.

از بعد از ظهر یکشنبه در سواحل غربی دریای خزر و استان اردبیل، افزایش ابر و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

از روز دوشنبه به تدریج با ورود سامانه بارشی از غرب کشور، ابتدا در غرب و از بعد از ظهر دوشنبه در شمال غرب کشور و سواحل غربی خزر از اواخر وقت روز دوشنبه در استان‌های تهران، البرز و قزوین افزایش ابر، بارندگی گاهی با وزش باد پیش‌بینی می‌شود که بارش در مناطق سردسیر و ارتفاعات به صورت برف است.

روز سه‌شنبه علاوه بر مناطقی که ذکر شد، در جنوب غرب، سواحل دریای خزر و شمال شرق کشور بارندگی رخ خواهد داد.

امروز خلیج فارس مواج است و در شرق تنگه هرمز در بعد از ظهر امروز افزایش ابر و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود، همچنین روز دوشنبه دریای خزر مواج است.

آسمان تهران فردا صاف همراه با غبار محلی پیش‌بینی می‌شود، بیشینه و کمینه دما فردا در تهران 12 و6 درجه خواهد بود.

روز آینده بندرعباس با بیشینه دمای 25 درجه بالای صفر گرم‌ترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای 5 درجه زیر صفر سردترین مرکز استان خواهد بود.

میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی 97-98 (مهر 97) تا 17 آذرماه 79.7 میلی‌متر ثبت شد، میزان بارش در سال گذشته در این بازه زمانی 25.7 میلی‌متر بود، بنابراین تا این تاریخ بارش سال جاری 210.6 درصد بیشتر از سال زراعی گذشته ‌است.

میانگین بلندمدت بارندگی کشور در بازه زمانی مذکور 45.1 میلی‌متر بوده است که بارش سال جاری 76.9 درصد بیشتر از سال بلندمدت است.

بیشترین میزان بارش در هفته یازدهم سال زراعی متعلق به منطقه مریوان استان کردستان 142.6 میلی‌متر است.

میانگین گرمترین منطقه میناب در استان هرمزگان 32.2 درجه سلسیوس و میانگین سردترین منطقه لاله‌زار در استان کرمان به میزان منفی 9 درجه سلسیوس بوده است.

کاربران می‌توانند جزئیات بیشتری از خبرنامه هفتگی هواشناسی کشاورزی را از اینجا مشاهده کنند.

انتهای پیام/ب

برچسب ها:

اقتصادی