خوراک؛ فصلی جدید در روابط ایران و اندونزی/ همکاری دو کشور در زمینه آموزش تشریفات و پذیرایی

به گزارش خبرنگار میراث فرهنگی و گردشگری خبرگزاری فارس، اوکتاویان علیم الدین سفیر اندونزی در ایران  با حضوردر دوره آموزشی تشریفات و پذیرایی با اشاره به تجربه‌های خود در مورد رستوران‌های ایرانی که تلاش کرده‌اند تا هویت خاص خود را حفظ کنند و پذیرایی متفاوتی از میهمانان خود داشته باشند، آن‌ها را مکان‌هایی جذاب برای دیدار خارجی‌ها دانست. 
وی تأکید کرد: آنچه برای مردم اهمیت دارد کیفیت غذاست نه کمیت آن و برگزاری نشست‌های تخصصی در زمینه غذا و پذیرایی می‌تواند به تبادل تجربیات میان متخصصان دو کشور در زمینه شناخت، معرفی و بازاریابی غذاهای ایران و اندونزی کمک کند.
سفیر اندونزی در ایران با اشاره به اینکه حمایت‌ها و همکاری‌های این حوزه‌ها می‌تواند در سطوحی بالاتر, بین وزارت توریسم اندونزی و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری نیز انجام شود، گفت: توجه به تبادلات  تجربیات در حوزه خوراک، تشریفات و پذیرایی رازجمله بندهای جدید تفاهم‌نامه‌های همکاری‌های گردشگری میان مراکز علمی دو کشور خواهد بود. 
علیم الدین همچنین بر ادامه و گسترش همکاری‌های حوزه کشاورزی میان دو کشور  تأکید کرد و افزود: خرمای مضافتی ایران یک محصول شناخته‌شده در میان مردم اندونزی است و این اتفاق می‌تواند در مورد دیگر محصولات کشاورزی ایران مثل زعفران و پسته هم اتفاق بیفتد.

در ادامه این نشست علی زمانی استاد دانشگاه امیرکبیر با تأکید بر همکاری‌های مشترک گفت: ایران و اندونزی دو کشور مسلمان هستند و ما می‌توانیم با تأکید بر اشتراکات فرهنگی تعاملات خود را گسترش دهیم. 
وی گفت: این دیدار به بهانه آغاز دوره‌های آموزشی تشریفات و پذیرایی برگزارشده و فرصت مناسبی است تا بتوانیم از امکانات این کشور در زمینه توسعه دانش و تربیت نیروی متخصص استفاده کنیم. 
وی تصریح کرد: متأسفانه ما در تربیت نیروی انسانی متخصص در ارائه خدمات گردشگری فاصله زیادی با استاندارهای جهانی داریم، سال‌هاست که مؤسسات آموزشی و دانشگاه‌های ما روی موضوع  نوشیدنی و خوراک کار می‌کنند بی‌آنکه توجهی به موضوع مهمانداری و مهمان‌نوازی داشته باشیم. 
وی افزود: هرچند که در سال‌های اخیر تلاش‌هایی برای آموزش نیروی انسانی انجام‌شده اما به‌ ندرت شاهد برگزاری سمینارها و دوره‌های آموزشی مرتبط با آشپزی و پذیرایی با همکاری یک دانشگاه‌های خارجی در ایران بوده و هستیم.
انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی