به گزارش خبرنگار میراث فرهنگی و گردشگری خبرگزاری فارس، اوکتاویان علیم الدین سفیر اندونزی در ایران با حضوردر دوره آموزشی تشریفات و پذیرایی با اشاره به تجربههای خود در مورد رستورانهای ایرانی که تلاش کردهاند تا هویت خاص خود را حفظ کنند و پذیرایی متفاوتی از میهمانان خود داشته باشند، آنها را مکانهایی جذاب برای دیدار خارجیها دانست.
وی تأکید کرد: آنچه برای مردم اهمیت دارد کیفیت غذاست نه کمیت آن و برگزاری نشستهای تخصصی در زمینه غذا و پذیرایی میتواند به تبادل تجربیات میان متخصصان دو کشور در زمینه شناخت، معرفی و بازاریابی غذاهای ایران و اندونزی کمک کند.
سفیر اندونزی در ایران با اشاره به اینکه حمایتها و همکاریهای این حوزهها میتواند در سطوحی بالاتر, بین وزارت توریسم اندونزی و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری نیز انجام شود، گفت: توجه به تبادلات تجربیات در حوزه خوراک، تشریفات و پذیرایی رازجمله بندهای جدید تفاهمنامههای همکاریهای گردشگری میان مراکز علمی دو کشور خواهد بود.
علیم الدین همچنین بر ادامه و گسترش همکاریهای حوزه کشاورزی میان دو کشور تأکید کرد و افزود: خرمای مضافتی ایران یک محصول شناختهشده در میان مردم اندونزی است و این اتفاق میتواند در مورد دیگر محصولات کشاورزی ایران مثل زعفران و پسته هم اتفاق بیفتد.
در ادامه این نشست علی زمانی استاد دانشگاه امیرکبیر با تأکید بر همکاریهای مشترک گفت: ایران و اندونزی دو کشور مسلمان هستند و ما میتوانیم با تأکید بر اشتراکات فرهنگی تعاملات خود را گسترش دهیم.
وی گفت: این دیدار به بهانه آغاز دورههای آموزشی تشریفات و پذیرایی برگزارشده و فرصت مناسبی است تا بتوانیم از امکانات این کشور در زمینه توسعه دانش و تربیت نیروی متخصص استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: متأسفانه ما در تربیت نیروی انسانی متخصص در ارائه خدمات گردشگری فاصله زیادی با استاندارهای جهانی داریم، سالهاست که مؤسسات آموزشی و دانشگاههای ما روی موضوع نوشیدنی و خوراک کار میکنند بیآنکه توجهی به موضوع مهمانداری و مهماننوازی داشته باشیم.
وی افزود: هرچند که در سالهای اخیر تلاشهایی برای آموزش نیروی انسانی انجامشده اما به ندرت شاهد برگزاری سمینارها و دورههای آموزشی مرتبط با آشپزی و پذیرایی با همکاری یک دانشگاههای خارجی در ایران بوده و هستیم.
انتهای پیام/