مصرف قند در بارداری و افزایش خطر ابتلا به آسم در کودک

5c176772821de_2018-12-17_12-38
دوران بارداری گاهی ولع مصرف شیرینی جات در خانم ها را بالا می برد ولی باید بدانید که مصرف شیرینی زیاد در این دوران علاوه بر عوارض چاقی و افزایش قند خون که برای مادر به همراه دارد روی جنین هم تاثیر منفی می گذارد.

 مصرف شیرینی در دوران بارداری منجر به حساسیت آلرژیک کودک می شود


 تحقیق جدیدی بیان می‌کند که مصرف بیش از حد شکلات، شیرینی و نوشابه در طول بارداری ممکن است ضرر ناخواسته‌ای داشته باشد و آن مستعد کردن کودک به آسم و آلرژی است. مطالعه بیش از ۹ هزار جفت مادر-بچه در بریتانیا نمی‌تواند یک رابطه علت و معلولی را ثابت کند. با این حال محققان دریافتند کودکان مادرانی که در ۲۰ درصد بالای مصرف قند در طول بارداری قرار داشتند، تا ۷ سالگی، ۳۸ درصد بیشتر از دیگران به یک آلرژی و ۷۳ درصد بیشتر به دو آلرژی یا بیشتر مبتلا می‌شدند. این کودکان در ۷ سالگی از نظر آلرژی‌های شایع مورد ارزیابی قرار گرفتند.

 
مصرف قند در بارداری منجر به دو برابر شدن خطر آسم کودکان می شود

محققان دریافتند که این کودکان در مقایسه با کودکان زنانی که مصرف قند کمی داشتند، دو برابر بیشتر به آسم آلرژیک دچار می‌شدند. تیم محققان بریتانیایی تأکید کرد که این رابطه حتی پس از در نظر گرفتن مصرف قند خود کودکان، پابرجا ماند. سیف شاهین، استاد دانشگاه کویین مری لندن، گفت:  ما نمی‌توانیم بر پایه این مشاهدات بگوییم که مصرف زیاد قند مادران در حاملگی به طور قطع باعث آلرژی و آسم آلرژیک در کودکان می‌شود. با این حال، با توجه به مصرف بیش از حد قند در غرب، قطعاً به بررسی بیشتر این فرضیه با فوریت خواهیم پرداخت.

برچسب ها:

اجتماعی